Mój wet, oglądając na usg prostatę Toffika - czyli coś czego u kota jeszcze w takiej skali nie widział, zapytał:
"Czy Państwa koty nie mogłyby chorować na coś normalnego???"
Nie wiem czy się pogniewać czy co????
Wydatki na Matyldę i Toffika z zeszłego tygodnia to już ponad 900zł I co? Powiem, że nie będę ich leczyć??
E u Daszki to juz nic nie widac, ciesze sie ze to sie dobrze skonczylo bo wygladalo groznie. Nie moge sie napatrzec na Melke z Glusiem, rozczulilam sie na maxa
Dziewczyny, u mnie też nigdy aż tak nie było...to jest niesamowite, Melka kocha Glusia miłością bezgraniczną i bezwarunkową, naprawde rzadko sie taka zdarza...
Teraz też tak śpią koło mnie.
Też sie cieszę, ze tak to się udało wyjąć delikatnie, wetka mówiła, ze właściwe kość sama wypchneła gwoździa. Wiecie ten gwoździk też był malutki, no bo wiadomo, ze łapka kocia delikatna, ja go nie zauważyłam, tylko poczułam na skórze cos ostrego.
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.