To już wiemy kim są te WcaleNieMałeBure i Natalia

A w dodatku w Chorzowie mieszka jeszcze jedna Cioteczka DDGrzywki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Evvcik pisze:Ja bym jednak nie izolowała kotów. A już na pewno nie zwracała zbytniej uwagi na fochy kotyByć może właśnie w ten sposób chce zwrócić na siebie uwagę i jak zauważy, że fochami osiąga swój cel i Ty odstawiasz maluchy i zaczynasz zajmować się nią - tym bardziej będzie wykorzystywać takie swoje zachowanie. Więc nie daj się Ty z kolei "wytresować" . Obraża się? jej problem
Zobaczy że takie zachowanie nie przynosi korzyści, to je zmieni
Byleby równo dzielić głaski i miziania na koty.
pixie65 pisze:HA![]()
To już wiemy kim są te WcaleNieMałeBure i Natalia![]()
![]()
A w dodatku w Chorzowie mieszka jeszcze jedna Cioteczka DDGrzywkizunia.
Gwiazda po prostu owija sobie Ciebie dookoła pazurka.... :Cool:
Bandytka pisze:Może poszukaj śladu plastiku na zębach![]()
![]()
charm pisze:Natalia ignoruje telefon, domofon, wszelkiego rodzaju dzwonki, itp. Ale dzisiaj był wujek. Ma ustawiony dzwonek - płacz dziecka. Jak Natalia usłyszała poderwała się z miejsca i pobiegła w stronę skąd dochodził dźwięk... Jakieś pół godziny później postanowiliśmy zrobić próbę - telefon w ręce i dzwonek... Podbiegła do telefonu, i zaczęła go dotykać noskiem, barankować... kochana kicia...![]()
Musiała mieszkać sama (tzn bez innych kotów), ale za to z jakimś małym dzieckiem... Może pojawiło się dziecko i dla niej zabrakło miejsca... albo komuś nie podobało się, jak się bawi.. albo podrapała... nie wiem.. nie rozumiem, i nie chcę tego zrozumieć.... A tym, którzy ją tak wyrzucili życzę tylko tego samego.........![]()
charm pisze:W każdym razie Natalia mieszka tutaj, i ma z nami (tzn moją mamą) "dożywocie"... Już nikt nigdy jej nie wyrzuci...
![]()
![]()
pixie65 pisze:I komuś przypomniało się, że przecież koty przegryzają tętnice, wysysają oddechy i złośliwie kładą się na małych dzieciach w celach nikczemnych...![]()
pixie65 pisze:A tak BTWprzy biegunce warto odstawić karmy "przemysłowe" na rzecz gotowanego mięska z dodatkiem marchewki.
Z gotowych karm mogę polecić tylko Intestinal RC. To karma weterynaryjna.
Bandytka pisze:O proszę jak pozytywnieMnie tez to czeka
boje się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 352 gości