Haker ma rację, od czasu do czasu prawdziwy kot musi się podrapać

Zorek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Hej Inuś![]()
A może za dużo tego Doctorra u Was i dlatego Kuku się drapie?
Z.
Hannah12 pisze:Każdy porządny kot drapie się i pod brodą i po uchu i po ... a doktora się nie wzywa na drapanie. Haker lubiący się drapać -czasami
tosiula pisze:Cześć Ineczko
Mereth pisze:Cześć Inuś![]()
Haker ma rację, od czasu do czasu prawdziwy kot musi się podrapać![]()
Zorek
MaryLux pisze:Mereth pisze:Cześć Inuś![]()
Zorek
Zorusiu, to prawda, ale Kulka wydrapała sobie plamę, swędziało i sama poprosiła o kuja
Duża
Iskropka pisze:Witam Panią Przewodniczacą!![]()
sweet-a pisze:a tu mnie jeszcze nie było
tosiula pisze:Cześć Ineczko![]()
My też się drapiemy jak nam się chce. I Duża nie woła doktora.A jakie wygibasy przy tym robimy
![]()
Toril
Mereth pisze:MaryLux pisze:Mereth pisze:Cześć Inuś![]()
Zorek
Zorusiu, to prawda, ale Kulka wydrapała sobie plamę, swędziało i sama poprosiła o kuja
Duża
A lepiej się teraz czuje? Nie drapie się już?
Zorek
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Każdy porządny kot drapie się i pod brodą i po uchu i po ... a doktora się nie wzywa na drapanie. Haker lubiący się drapać -czasami
Haker, ale ja się drapałam, bo musiałam, nie dla przyjemności. Swędziało mnie straszliwie. I wydrapałam plamę pod gardłem przez to. A miałam już takie śliczne footerko.
Kuku
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Każdy porządny kot drapie się i pod brodą i po uchu i po ... a doktora się nie wzywa na drapanie. Haker lubiący się drapać -czasami
Haker, ale ja się drapałam, bo musiałam, nie dla przyjemności. Swędziało mnie straszliwie. I wydrapałam plamę pod gardłem przez to. A miałam już takie śliczne footerko.
Kuku
Oj Kuku biedna jesteś, ja się drapię tylko dla przyjemności, ale Figusia drapie sie i liże bo swędzi. Haker
Dzisiaj rano Jafka jadła w kuchni razem z moimi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 79 gości