Gd.Jaś i Małgosia już w swoim cudownym domku f.s.1,14

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 24, 2009 10:54

Agnieszka Marczak pisze:Nie daje mi spokoju mysl,ze Jasko jest moim Barackiem,ktorego oddalam dziewczynie z Gdyni(mieszkala obok Sabiny)i ktora jakis czas temu chciala go oddac z powodu klopotow rodzinnych.

o kurde :( Mam nadzieję, że to jednak nie jest on, bo skoro dziewczyna pisała do Ciebie, że rozważa opcję oddania Baracka z powrotem, to liczę, że nie wyrzuciłaby go z domu pod lecznicę, tylko oddałaby Tobie. Powiedz jej, że pobieramy właśnie odciski palców z transporterka, w którym się kotki znalazły ;) A tak na serio, to może poproś o jakąś nową fotkę Baracka? Gdzie ona mieszka? W Gdyni?

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Sob sty 24, 2009 11:02

Nie odbiera telefonu :( Mieszkala w Gdyni niedaleko Sabiny w nastepnym bloku.Wiem,ze u niej na podworku byly inne koty i ona je karmila wiec mozze Malgosia jest z podworka.Jasko wogle nie gryzie i nie drapie,widac ze sie boi ale po chwili mruczy.To kociak,ktory mial dom na 100%Jest calkiem inny i duzy.Ma inna budowe...Wiem ze to chlopak a Malgonia dziewczynka i ze moze tak byc.Ale jak go zobaczylam w lecznicy to od razu pomyslalam ze jest identyczny jak moj Barack.Ma w tym samym miejscu pare bialych wloskow...Nie daje mi to spokoju,az spac dzisiaj nie moglam.Bede dzwonic do tej dziewczyny
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Sob sty 24, 2009 11:11

....kurcze....
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob sty 24, 2009 11:19

Chyba poprosze Sabine,aby podeszla pod ten adres.Ta dziewczyna tam nie mieszka,ale moze ktos cos bedzie wiedzial.Moze jest tam ten jej TZ i powie jej nowy adres.Na razie dzwonie i nikt nie odbiera :(
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Sob sty 24, 2009 11:23

Aguś, masz jakieś zdjęcie Baracka? Możesz wkleić?

yammayca

Post » Sob sty 24, 2009 11:24

Podnioslam watek tam jest jedno jego zdjecie jak byl maly.Ale zaraz poszperam moze mam wiecej jego zdjec
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Sob sty 24, 2009 11:58

Agnieszka Marczak pisze:Nie odbiera telefonu :( Mieszkala w Gdyni niedaleko Sabiny w nastepnym bloku.Wiem,ze u niej na podworku byly inne koty i ona je karmila wiec mozze Malgosia jest z podworka.Jasko wogle nie gryzie i nie drapie,widac ze sie boi ale po chwili mruczy.To kociak,ktory mial dom na 100%Jest calkiem inny i duzy.Ma inna budowe...Wiem ze to chlopak a Malgonia dziewczynka i ze moze tak byc.Ale jak go zobaczylam w lecznicy to od razu pomyslalam ze jest identyczny jak moj Barack.Ma w tym samym miejscu pare bialych wloskow...Nie daje mi to spokoju,az spac dzisiaj nie moglam.Bede dzwonic do tej dziewczyny

Słuchaj, a wiek kotka się zgadza? No nie... To już byłby Everest... no brakuje mi słów...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob sty 24, 2009 12:42

Wszystko sie zgadza,ogladam wlasnie zdjecia...
Ta dziewczyna zostawila Baracka z Tz z ktorym sie rozstala moze to on zawiozl koty do schronu i ona nic nie wie.Tylko dlaczego nie oddzwania???I skad sie wziela Malgonia,moze w schronie dolozyli ja do Jaska???
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Sob sty 24, 2009 13:01

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Barack zdjecia z listopada
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Sob sty 24, 2009 13:36

8O trzeba to wyjaśnić 8O
jesli chodzi o budowe to moje rodzeństwo też się różni, ona jest drobniejsz i mniejsza niż brat.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob sty 24, 2009 13:38

Rozmawiałam z dr Dominiką. Kociaki zostały postawione pod lecznicą w transporterku owiniętym folią z karteczką "Znajdźcie im nowy dom" czy coś w tym stylu. Dlatego cały czas dr Dominika mówiła o nich "rodzeństwo". Nikt nie pomyślał, że ktoś mógłby tak zostawić dwa kotki nie będące rodzeństwem, wszyscy założyli, że to brat i siostra. Jeśli to jest Barack, to Bóg czuwał nad nim, że trafił z powrotem do Ciebie Agnieszko, a co do tej dziewczyny i jej TŻ - jeśli tak postąpili - to brak mi słów :(

yammayca

Post » Sob sty 24, 2009 14:13

Rozmawiałam z Sabiną i pamiętam, że ona mi mówia, że jakiś czas temu temu zniknął jej z podwórka biało-czarny brat/siostra Tajry 8O Nie chcę panikować na razie, ale może to jest Małgosia? Agnieszko, daj znać jak będzie coś wiadomo, bo siedzę jak na szpilkach... Z drugiej strony jest tysiące małych czarnych i czarno-białych kotków i nie byłoby trudno dopatrzyć się podobieństwa między nimi... Nie wiem już sama.

yammayca

Post » Sob sty 24, 2009 14:51

yammayca pisze:Rozmawiałam z Sabiną i pamiętam, że ona mi mówia, że jakiś czas temu temu zniknął jej z podwórka biało-czarny brat/siostra Tajry 8O Nie chcę panikować na razie, ale może to jest Małgosia? Agnieszko, daj znać jak będzie coś wiadomo, bo siedzę jak na szpilkach... Z drugiej strony jest tysiące małych czarnych i czarno-białych kotków i nie byłoby trudno dopatrzyć się podobieństwa między nimi... Nie wiem już sama.

Oczywiscie ze biore to pod uwage ze to tylko przypadek i ze ten jasko jest taki jak Barack i tysiace innych kotow.Niemniej jednak napisa;lam PW do Sabiny.ostatnio spotykaja mnie takie zbiegi okolicznosci ze samej trudno mi w nie uwierzyc.Np moj Tz wiozl ostatnio psa z Wawy do Gd jakiegos kolegi z pracy i sie okazalo ze wiozl go do dziewczynki ktora znalazla Misie.Przez przypadek sie zgadalismy.Nieprawdopodobne?A jednak :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Sob sty 24, 2009 14:55

Telefon nie odpowiada :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Sob sty 24, 2009 15:00

Agnieszka Marczak pisze:Telefon nie odpowiada :evil:

Może ten brak odpowiedzi jest właśnie odpowiedzią :evil:

vega013