Agnieszka Marczak pisze:Nie daje mi spokoju mysl,ze Jasko jest moim Barackiem,ktorego oddalam dziewczynie z Gdyni(mieszkala obok Sabiny)i ktora jakis czas temu chciala go oddac z powodu klopotow rodzinnych.
o kurde
Moderator: Estraven
Agnieszka Marczak pisze:Nie daje mi spokoju mysl,ze Jasko jest moim Barackiem,ktorego oddalam dziewczynie z Gdyni(mieszkala obok Sabiny)i ktora jakis czas temu chciala go oddac z powodu klopotow rodzinnych.
Agnieszka Marczak pisze:Nie odbiera telefonuMieszkala w Gdyni niedaleko Sabiny w nastepnym bloku.Wiem,ze u niej na podworku byly inne koty i ona je karmila wiec mozze Malgosia jest z podworka.Jasko wogle nie gryzie i nie drapie,widac ze sie boi ale po chwili mruczy.To kociak,ktory mial dom na 100%Jest calkiem inny i duzy.Ma inna budowe...Wiem ze to chlopak a Malgonia dziewczynka i ze moze tak byc.Ale jak go zobaczylam w lecznicy to od razu pomyslalam ze jest identyczny jak moj Barack.Ma w tym samym miejscu pare bialych wloskow...Nie daje mi to spokoju,az spac dzisiaj nie moglam.Bede dzwonic do tej dziewczyny
yammayca pisze:Rozmawiałam z Sabiną i pamiętam, że ona mi mówia, że jakiś czas temu temu zniknął jej z podwórka biało-czarny brat/siostra TajryNie chcę panikować na razie, ale może to jest Małgosia? Agnieszko, daj znać jak będzie coś wiadomo, bo siedzę jak na szpilkach... Z drugiej strony jest tysiące małych czarnych i czarno-białych kotków i nie byłoby trudno dopatrzyć się podobieństwa między nimi... Nie wiem już sama.
Agnieszka Marczak pisze:Telefon nie odpowiada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 33 gości