Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dominikanna1 pisze:. Tzn że Agiis-s nie pomoże w kontakcie z Vivą?
Agiis-s, widzę, że jakoś kolejka chętnych sie nie ustawiła, więc pewnie nadal będziemy te trzy maile tygodniowo wymieniaćagiis-s pisze:dominikanna1 pisze:. Tzn że Agiis-s nie pomoże w kontakcie z Vivą?
kontakt z vivą to wysłanie tygodniowo 3 maili i jednej przesyłki z fakturami
jeśli jest ktoś chętny do zajęcia siętym to cały pakiet mam przygotowany
A dlaczego nieiza71koty pisze:Witam Dominnikana1. Pytam o to z innych wzgledow. Jesteś u Nas często na wątku.A Nifredil tez tu na watku umieszczała Twoje Kociaczki ktore zaadoptowałas w Vivie.Dlatego o to pytam? Bo nie wiem czy mozemy umieszczac u siebie?Jesli chodzi o Agiis-s to prosiła aby poczekać, bo jeszcze narazie nie podjeła decyzji.Prosiła o czas, aby sobie kilka spraw przemysleć. Więc narazie czekam.Jeśli chcesz to umieszczę Maurycego?Sama nie wiem czy mozna?dominikanna1 pisze:Pieniądze za Maurycego i Inez poszły. Tzn że Agiis-s nie pomoże w kontakcie z Vivą?
O jej to koniecznie ugotuj. Będzie Cię za to Kochał strasznieAfatima pisze:U mnie jest wszystko ok, nic sie nie rozciąga, wszystko widać pięknie i zdjęcia sie otwierają.
Oby było coraz ładniej, chociaż jeszcze luty przed nami :/
Kurcze, tak sobie myślę, że ja jeszcze nigdy nie dałam mojemu miciochowi rybki, no oprócz tuńczyka z puszki i jakichś-tam kocich konserw co stały obok rybyMuszę w końcu kiedyś spróbować i ugotować jej jakiegoś fileta albo cuś.
No to Super!!!!! Cieszymy się ogromnie. Kociaczkow wolnych jest jeszcze sporo tylko nie wiem czy sama wyrobię ze wszystkim. Nie chciałabym zawiesc Wirtualnych Opiekunow brakiem zdjęc.No i nie wiadomo też jak to dalej będzie i jaka bedzie odpowiedz Agiis-s.W tej chwili mamy na wątku wyadoptowanych sporo Kociaczkow i cały czas też sa potrzebne zdjęcia.Postaram się troszke ogarnać z tym wszystkim, bo dopiero się uczę i wtedy coś jeszcze przygotuje. Piękne Dzięki za WszystkoBAJKA-BB pisze:Ja również witam serdecznie - powinnam pierwsza, pośpiech
Poczekajmy cierpliwie na odpowiedź Agiis-s, ja raczej nie kontaktuję się z wirtualnymi opiekunami, więc niewiele pomogę. Magda ma już nową opiekunkęDlatego upominam się o nowe koty
Jeśli chodzi o Elę to zaraz zdejmę ją ze strony i powiadomię wirtualną opiekunkę. Mam jednak nadzieję, że kicia wróci
Trzy worki karmy są już w drodze, w poniedziałek powinny być na miejscu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 239 gości