130 Kotów Szczecin Prosimy o wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 23, 2009 13:07

Szczurek - Opiekun Wirtualny Satoru

Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt sty 23, 2009 13:11

Moje piękne burości!!!!!!!!!!!! A jakie puchate :D:D

tylko zdjecia mi sie laduja DO POLOWY X_X cos z serwerem pewnie:(
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pt sty 23, 2009 13:21

Satoru :1luvu:
A buruś cudowny!
:ok: :ok:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt sty 23, 2009 13:38

Na ładniejsze zdjecia Szczurka chyba będziemy musieli do wiosny zaczekać Ja tam jestem teraz o zmroku i wszystkie oczka do zdjeć niestety pozamykane.Ale wiosna tuż tuż.... :wink:

iza71koty

Post » Pt sty 23, 2009 15:01

dominikanna1 pisze:. Tzn że Agiis-s nie pomoże w kontakcie z Vivą?

kontakt z vivą to wysłanie tygodniowo 3 maili i jednej przesyłki z fakturami
jeśli jest ktoś chętny do zajęcia siętym to cały pakiet mam przygotowany

w związku z tym że na umowach adopcyjnych ja się podpisałam będę w kontakcie z właścicielami kotów które wyadoptowałam od pani Izy.

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt sty 23, 2009 18:33

Malinka-dziewczynka słodka :love: Pysio ma taki do zjedzenia :oops:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt sty 23, 2009 22:57

Do tej pory tylko tylko czytałam wątek, ale chyba wreszcie pora się odezwać :)

agiis-s pisze:
dominikanna1 pisze:. Tzn że Agiis-s nie pomoże w kontakcie z Vivą?

kontakt z vivą to wysłanie tygodniowo 3 maili i jednej przesyłki z fakturami
jeśli jest ktoś chętny do zajęcia siętym to cały pakiet mam przygotowany
Agiis-s, widzę, że jakoś kolejka chętnych sie nie ustawiła, więc pewnie nadal będziemy te trzy maile tygodniowo wymieniać 8)

iza71koty pisze:
dominikanna1 pisze:Pieniądze za Maurycego i Inez poszły. Tzn że Agiis-s nie pomoże w kontakcie z Vivą?
Witam Dominnikana1. Pytam o to z innych wzgledow. Jesteś u Nas często na wątku.A Nifredil tez tu na watku umieszczała Twoje Kociaczki ktore zaadoptowałas w Vivie.Dlatego o to pytam? Bo nie wiem czy mozemy umieszczac u siebie?Jesli chodzi o Agiis-s to prosiła aby poczekać, bo jeszcze narazie nie podjeła decyzji.Prosiła o czas, aby sobie kilka spraw przemysleć. Więc narazie czekam.Jeśli chcesz to umieszczę Maurycego?Sama nie wiem czy mozna?
A dlaczego nie :roll:
Przy okazji wirtualnych adopcji mam pytanie - czy wszystkie koty mają już opiekunów? Ostatniego kota na stronę dostałam w listopadzie, obecnie nie mam żadnego "wolnego" kota od pani Izy. Jeżeli są jeszcze jakieś "niezagospodarowane" Futrzaki to poproszę o opis i fotki, może znajdą się chętni na wirtualne przygarnięcie kociaka :D
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Pt sty 23, 2009 22:58

Witam Serdecznie Dziewczyny. No pogoda zaczyna się nam poprawiać. Jest jeszcze gdzie niedzie lod ale droga zdecydowanie lepsza. Gdyby yeraz dobrze powialo to wysuszy troche bloto po roztopach i nie będzie takiego bagna.U nas dziś wieje mocno. Kociaki dziś bardzo się ucieszyly na widok rybki i spoglądaly na mnie z niedowierzaniem zanim zaczeły wogóle jeść. Jeszcze im nie mowiłam że to tylko taka chwilowa niespodzianka. Kociaki ktore byly nieobecne nadal sa nieobecne. Jutro mam zamiar zabrac budki od Pysiolka. Boje sie ze teraz moga je zniszczyć dziki. Stoja tam i nikt w nich juz nie mieszka bo Martin spowrotem poszedl mieszkać na działki. Martin czeka na mnie codziennie w porze karmienia Pysiolka. Nic sie nie zmienilo. Zmienilo się to że nie ma z nim Pysiolka i bardzo, bardzo mi jego brakuje. Martin dostaje porcję i proszę aby zjadl też za Pysiolka. dzis przywiozlam ten blko ryby co sobie wczoraj schowalam w krzaczkach. Będzie jeszcze na kilka solidnych garnkow. Wiora tak wczoraj myslalam o Twojej kici i moze powinnaś jej wymieszac ten zwirek z taką ziemią w ktora ona się zalatwia. Moze na początek a potem dodawac wiecej samego żwirku??? Sama nie wiem. To trudna sprawa i dowodzi że rzeczywiscie kotka nie miała nigdy stycznosci z kuwetką.JA-Buś ja tam romans będe do Ciebie miala ale jeszcze nie teraz.tak ze proszę o pozytywna odpowiedz w miarą mozliwosci. Wiora a co u Ciebie z ta pracą wyszło???Za duzo ludzi mieli czy co? Dziewczyny chcialam jeszcze zapytać czy Wszystkim Wam sie ten watek rozciaga????Tak jak u JA-BY???Pozdrawiam Was Serdecznie :wink:

iza71koty

Post » Pt sty 23, 2009 23:05

U mnie jest wszystko ok, nic sie nie rozciąga, wszystko widać pięknie i zdjęcia sie otwierają.
Oby było coraz ładniej, chociaż jeszcze luty przed nami :/

Kurcze, tak sobie myślę, że ja jeszcze nigdy nie dałam mojemu miciochowi rybki, no oprócz tuńczyka z puszki i jakichś-tam kocich konserw co stały obok ryby :roll: Muszę w końcu kiedyś spróbować i ugotować jej jakiegoś fileta albo cuś.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt sty 23, 2009 23:06

Witam Serdecznie BAJKA-BB właśnie się zastanawiałam co robic dalej bo jeszcze nie otrzymalam odpowiedzi od Agiis-s a mam zdjecia dla Wirtualnych Opiekunow z Vivy. Nie chciałabym sprawiać nikomu kłopotu i jeśli nie będzie innego wyjścia to sama się tym zajmę jeśli dostane wskazowki. Narazie czekam. Pieknie Ci Dziekuję za przyjęcie i wysłanie zamowienia na karme :wink: Jeśli chodzi o Kociaki to narazie nic nie przygotowałam bo prowadzenie wątku spadło na moją głowę a zupelnie się na tym nie znam.Wiem że kotka Magda straciła w Vivie ostatnio Opiekuna Wirtualnego ale nie sprawdzalam jeszcze czy jest już Nowy?Jeśli jesteśmy juz w tym temacie to od dawna nie ma kotki Eli wyadoptowanej w Vivie. Nie raz pisałam o tym na wątku i nie wiem co w tej sytuacji dalej robic???? W razie pytan odezwe się na pw. Pozdrawiam Serdecznie i Wielkie Dzieki za wizyte u Nas :lol:
Ostatnio edytowano Pt sty 23, 2009 23:26 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Pt sty 23, 2009 23:14

Afatima pisze:U mnie jest wszystko ok, nic sie nie rozciąga, wszystko widać pięknie i zdjęcia sie otwierają.
Oby było coraz ładniej, chociaż jeszcze luty przed nami :/

Kurcze, tak sobie myślę, że ja jeszcze nigdy nie dałam mojemu miciochowi rybki, no oprócz tuńczyka z puszki i jakichś-tam kocich konserw co stały obok ryby :roll: Muszę w końcu kiedyś spróbować i ugotować jej jakiegoś fileta albo cuś.
O jej to koniecznie ugotuj. Będzie Cię za to Kochał strasznie :wink:Mam Twoje Maleństwo jak slicznie zasypia. Wstawie Ci na Dobranoc :wink:

iza71koty

Post » Pt sty 23, 2009 23:28

Ja również witam serdecznie - powinnam pierwsza, pośpiech :oops:
Poczekajmy cierpliwie na odpowiedź Agiis-s, ja raczej nie kontaktuję się z wirtualnymi opiekunami, więc niewiele pomogę. Magda ma już nową opiekunkę :D Dlatego upominam się o nowe koty :D Jeśli chodzi o Elę to zaraz zdejmę ją ze strony i powiadomię wirtualną opiekunkę. Mam jednak nadzieję, że kicia wróci :ok: Trzy worki karmy są już w drodze, w poniedziałek powinny być na miejscu.
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Pt sty 23, 2009 23:28

Zapadanie w sen głeboki Malinki - Opiekun Wirtualny Afatima

Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty

Post » Pt sty 23, 2009 23:35

BAJKA-BB pisze:Ja również witam serdecznie - powinnam pierwsza, pośpiech :oops:
Poczekajmy cierpliwie na odpowiedź Agiis-s, ja raczej nie kontaktuję się z wirtualnymi opiekunami, więc niewiele pomogę. Magda ma już nową opiekunkę :D Dlatego upominam się o nowe koty :D Jeśli chodzi o Elę to zaraz zdejmę ją ze strony i powiadomię wirtualną opiekunkę. Mam jednak nadzieję, że kicia wróci :ok: Trzy worki karmy są już w drodze, w poniedziałek powinny być na miejscu.
No to Super!!!!! Cieszymy się ogromnie. Kociaczkow wolnych jest jeszcze sporo tylko nie wiem czy sama wyrobię ze wszystkim. Nie chciałabym zawiesc Wirtualnych Opiekunow brakiem zdjęc.No i nie wiadomo też jak to dalej będzie i jaka bedzie odpowiedz Agiis-s.W tej chwili mamy na wątku wyadoptowanych sporo Kociaczkow i cały czas też sa potrzebne zdjęcia.Postaram się troszke ogarnać z tym wszystkim, bo dopiero się uczę i wtedy coś jeszcze przygotuje. Piękne Dzięki za Wszystko :lol: :lol: :lol: Ciesze się ze Madga ma juz Opiekunkę. :wink:

iza71koty

Post » Sob sty 24, 2009 0:06

Marta vel Martin - Opiekun Wirtualny Małgosiab

Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty

[poprzednia][następna]