udało mi się zrobić fotkę, trzeba otworzyć miniaturkę, tylko wtedy widać
Noge obmacałam jeszcze, nic tam nie wygląda, zeby coś złego się działo, tzn. nie płacze przy dotykaniu, nie jest ciepła za bardzo, zimna też nie, ma czucie
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Milenko moja przyjciolka miala kota łobuza co sobie noge zlamal....i tez mial drutowana...tez mu wylazlale drut..wet wyciagnal i bylo po krzyku. Kocur wielki zdrowy jak byk
Czasami tak się zdarza.
Naszej Kredce też wyszedł gwóźdź, tyle że z biodra.
Miała go pod narkozą dobijanego ponownie i mocniej zaszytego.
Potem już nie było żadnych problemów...
No trochę niepokojąco to wygląda na pierwszy rzut oka.Może tak być że wte tylko wyjmie i będzie po balu,a chodzi czy przynajmniej próbuje w miarę normalnie,czy nie pomiałkuje że ją boli jak idzie czy cóś?
Zobaczymy co wet powie, ja sie boje tylko czy ta noga tam się zrosła
Termisia u mojej mamy też miała roztrzaskane biodro i miała gwoździa, ale czegoś takiego to jeszcze nie widziałam
Ja tego nie zauważyłam, wkładałam ją do klatki i poczułam coś ostrego i zimnego, myślałam najpierw, ze to pazur,dopiero ja się przyjrzałam, to zauważyłam, reki sobie nie dam odciąć, ale wczoraj na 99% tego nie było
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Kociczka, nie pomiaukuje, nic takiego, ale teraz juz siedzi w klatce, nie wypuszczam jej do jutra, ale dzis wychodziła kilka razy i nic się nie działo, chodziła normalnie
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.