Tricolorki, czarny i rudy - do adopcji!!!! (zdjęcia)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 30, 2003 17:21

To naprawdę smutne :cry: Takie sliczne kotki :( Kto im da domek :?
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Śro gru 31, 2003 9:26

set pisze:Mam nowe wiesci o kotach. Niestety dalej wszystkie szukaja domow. Coraz mniejsze maja szanse, sa juz prawie dorosle. W domu u ich opiekunki jest wiec 6 kotow.
Oczko rudzika caly czas jest ratowane, ale raz jest lepiej, raz gorzej. Teraz znow zle.
Przykre, ze kociaki i to takie piekne, nie moga znalezc domkow.
Caly czas mam jeszcze nadzieje. Koty sa juz bardzo domowe, kuwetkowe, po szczepieniach itp, wiec moze?

Ale przecież deklarowały się osoby. Na Kajtusia i na jedną szylkretkę. Z tego co pisały to chętne były na 100%, co się stało, że adopcje nie doszły do skutku?? :(
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro gru 31, 2003 15:03

No wlasnie nie wiem, co sie stalo. Przez choroby w rodzinie, jakos stracilam kontakt na kilka tygodni. Wybieram sie do nich w weekend, poznam cala historie, napisze jak to bylo. Wiem, ze szykuje sie dla Kajtka jakis domek, ma byc kotem wychodzacym. Jeszcze to wszystko patykiem na wodzie pisane, wiec tez moze sie rozmyc. Planuje jakas wieksza akcje reklamowa kotow, bo mysle, ze to dla niech ostatnia szansa.

set

Od: Wto wrz 24, 2002 10:43

Post » Pt sty 02, 2004 12:47

do góry

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Śro sty 07, 2004 15:16

podnoszę

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Czw sty 08, 2004 10:07

O ile policzyłam to kotki mają jakieś sześć miesięcy tak?
Co z oczkiem rudzika?
I please o ogólnie dokładną :D charrrakterystyka broszki

magi

Od: Śro gru 03, 2003 13:42

Post » Pon lut 09, 2004 13:33 Rudzik

Jeśli chodzi o Rudzika to nie ma już oczka niestety. Poddany został operacji, do tego czasu bardzo cierpiał. Nie było szans, dodatkowo wdało się zakażenie. Po operacji dochodził do siebie bardzo szybko. Podawaliśmy leki przeciwbólowe, a po 10 dniach od operacji pojechaliśmy na zdjęcie szwów. Wygląda niczym pirat - i - wraca do formy, co nas bardzo cieszy. Nadrabia zaległości i w jedzeniu i zabawach z innymi kotami, od czasu do czasu terroryzuje wszystkich, biega i skacze, bawi się myszką na wędce - super zabawa!!!. Zapomnieć że kiedykolwiek cierpiał. A kociak jest kochany i jak trzeba, bardzo grzeczny. Broszka i Niebiesia towarzyszą w tych zabawach - cudownych zresztą.

Malunia

Od: Wto lis 11, 2003 0:40

[poprzednia]