Oj dziekuje bardzo, bardzo, bardzo od tych komplementow zostala juz ze mnie tylko kupka popiolu

Kocham fotografie miloscia absolutna wieksza od psychologii i podrozy ktore tez kocham. Jak nie fotografuje chocby pare dni zaczynam sie czuc jak narkoman na glodzie. Zaczynalam jako maly dzieciak z tata i tak juz mi zostalo, mam nawet nasz pierwszy aparat, ktory tata kupil jak mialam sie urodzic i jest on wciaz na chodzie.
A co dzisiaj?
Dzisaj luz, blues i .... marchewka na obiad

zgodnie z tradycja nie pracujesz mieska nie jesz. Wegetarianka nie jestem, ale miecholubem tez nie, wiec wybieram blogie lenistwo. Dlaczego to futer nie dotyczy, maja jedno i drugie, wcinaja jak gornik przodowy i spia 20h na dobe
Potargalam Mili fryzure, tak odruchowo, bo Bazyli lubi jak go tak pod wlos mietosze, a szczytem rozkoszy jest zagniatanie jak ciasta na stolnicy. Ale nie Mila, napuszyla sie jak puchacz, polozyla uszy i rozwarla paszcze pokazujac mi cala klawiature szpileczek, liczac chyba na to ze moja wyobraznia i instynkt samozachowawczy dokoncza dziela. I tak zamarlysmy ja z reka w powietrzu a ona w pozie laryngologicznej. Nie mam doswiadczen jako ofiara kocich zebow i pazurow, bo Bazyli nawet na to jest za leniwy wiec mnie to rozbawilo zamiast przestraszyc i niewiele myslac wsadzilam jej paluch do pyszczka, chcesz gryzc zgago jedna to masz

Nigdy nie zapomne jej wzroku poprostu zbaranial mi kot, przez chwile tak trzymala ten moj palec a potem go z rozmachem wyplula. A teraz siedzi za fotelem i ma mine lepiej nie pytajcie jaka same zobaczcie na powiekszeniu dobrze widac

.
Apropo pakera Bandytko to moja wyobraznia podsunela mi obraz Bazylego z cialem Pudzianowskiego ale z glowa Jana Piszczyka z Zezowatego szczęścia Munka

(czy ktos ten film jeszcze pamieta? Ja go uwielbiam). Lenistwo Bazylego siega zenitu nawet lakomstwo z nim przegrywa, jak juz wetnie swoja miche idzie do Milki kladzie sie obok niej i czeka zeby skonczyla uprawiajac przy tym wojne psychologiczna bo ja hipnotyzuje i wzrokiem wmawia jej ze juz nie jest glodna. Mala niewiele sie nim przejmuje ona tez juz wie ze to taka safandula do kwadratu i pomalu wylizuje miche do czysta. Zreszta jak go Mila kokietuje to siedzi i sie gapi zamiast pogonic dziewczynie kota co chyba by bylo w dobrym kocim tonie.