130 Kotów Szczecin Prosimy o wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 22, 2009 11:29

Ja-Ba pisze:Podnoszę porannie i zapraszam na pachnącą kawusię z chrupeczkami. :kitty: :kitty:
Iza, świetnie sobie radzisz ze wstawianiem zdjęć, kicie z opuszczonych dzialek są bardzo ladne ale faktycznie nie takie puchate jak te "nasze" wszystkie.
JA-BA JESZCZE NIE WIDZIALAS PRAWDZIWEJ BOMBY!!!!!Zostawiłam na deserek. Po prostu zjawisko :wink: Kawa pychotka, ale jedna to chyba za mało :wink:
Ostatnio edytowano Czw sty 22, 2009 11:39 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw sty 22, 2009 11:31

Satoru pisze:odpowiem tak : staram sie nie. Tylko, gdy sie zdenerwuje w zasadzie lub w stanie jakichs wyzszych emocji.
Ja też się staram ale narazie nici z tego. Stresu mam ostatnio pod dostatkiem. :oops:

iza71koty

Post » Czw sty 22, 2009 14:38

Pysiolek [`][`] taka ślicznota :((((((((((((( Wiora strasznie mi przykro!!! Mam nadzieje że jednak nie cierpiał nic. Teraz za TM...

Widzę że Iza pięknie wstawiła zdjęcia :) No jednak przez telefon się najlepiej takie rzeczy tłumaczy - Iza gratuluje!!

Słyszałam jednak że niektórzy mają problem z rozjeżdżaniem się strony. To nie jest wina zdjęć. Iza wstawia je dokładnie tak jak ja, wstawiane są miniaturki zdjęć. jeżeli jest problem z oglądaniem strony to zależne jest to od rozdzielczości w jakiej się ogląda. u mnie nic ię nie rozjeżdża dla przykładu. Wszystkich którzy mają z tym problem proszę sprawdzić czy mają rozdzielczość ustawioną na min 800x6standardowo ;)

Iza jak coś to dzwon ;)

Pozdrowienia dla wszystkich!!!

Pytałąś o zoo-dragon, ja zamawiałam dla CIebie stamtąd karmy, czasami na allegro mają fajne promocje, sklep rzetelny i sprawdzony ;)
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Czw sty 22, 2009 15:00

zdjecia z DS

Pyza:

Obrazek Obrazek Obrazek

Panterki:

Obrazek Obrazek Obrazek

Fagot (Tosiek)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Julka (Zocha)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Niunia

Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw sty 22, 2009 18:22

Zdjęcia REWELACJA!!!!!Dziękujemy Ci pieknie Agiis-s :lol:

iza71koty

Post » Czw sty 22, 2009 20:45

piekne kicki dobre domki sie im trafily dzieki bogu :D

podrzuce co by nam watek nie uciekl :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw sty 22, 2009 21:31

Pieniądze za Maurycego i Inez poszły. Tzn że Agiis-s nie pomoże w kontakcie z Vivą?

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Czw sty 22, 2009 21:36

Niunia jest tak podobna do mojej Naomi [*] że mam wrażenie że patrze na jej zdjęcia!!! :placz:

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Czw sty 22, 2009 21:41

dominikanna1 pisze:Niunia jest tak podobna do mojej Naomi [*] że mam wrażenie że patrze na jej zdjęcia!!! :placz:

:cry: :cry:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw sty 22, 2009 22:07

dominikanna1 pisze:Pieniądze za Maurycego i Inez poszły. Tzn że Agiis-s nie pomoże w kontakcie z Vivą?
Witam Dominnikana1. Pytam o to z innych wzgledow. Jesteś u Nas często na wątku.A Nifredil tez tu na watku umieszczała Twoje Kociaczki ktore zaadoptowałas w Vivie.Dlatego o to pytam? Bo nie wiem czy mozemy umieszczac u siebie?Jesli chodzi o Agiis-s to prosiła aby poczekać, bo jeszcze narazie nie podjeła decyzji.Prosiła o czas, aby sobie kilka spraw przemysleć. Więc narazie czekam.Jeśli chcesz to umieszczę Maurycego?Sama nie wiem czy mozna?

iza71koty

Post » Czw sty 22, 2009 22:09

ufff... nareszcie z pracy, koty nakarmione / ale jeszcze nie wygłaskane :wink: / a ja do kompa... zboczenie, jak nic...

To u mnie się te strony rozjeźdźają, ale się mną nie przejmujcie. Mam od jakiegoś czasu z netem i ruterem problemy, jeszcze nie wiem czy to nie wina mojego laptopa. Teraz jestem na starutkim bardzo laptopie mojego męża, inaczej wogóle by mnie tu nie było.

Fotki kotów jak zwykle piękne. Najbardziej cieszą te z domków stałych na których tak pięknie prezxentują się szczęśliwe kociska, wcześniej gdzieś przez kogoś skrzywdzone, zostawione na pastwę losu.

Cieplutko pozdrawiam wszystkich na wątku, mój Tygrys płacze pod drzwiami / musiałam Felka izolowac do karmienia/, pozwólcie więc że najpierw zajmę się kotami a dopiero jak starczy czasu to wrócę na miau... :D :D co jak co, ale zrozumienie w tym względzie mam tu na pewno.. :D :D
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw sty 22, 2009 22:22

pani Izo a moze pani mi cos doradzi jak "zusic "kotke do robienia siuu do kuwetki?
ma pani duze doswiadczenie dlatego licze na jakies sugestie
do transporterka wchodzi sama,nawet w nim spi pol nocy bo drugie pol to juz z anmi na lozku ale kuweta to ja tylko bawi i nic wiecej
za diabla juz nie wiem jak jej pokazywac ze mozna tam a nie za oknem :roll:

pewnie doczytam jutro bo teraz musze zmykac bo dluga i mozolna droga z pakowaniem mnie czeka a tak bardzo mi sie nie chce :evil:

spokojnej nocy zycze :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw sty 22, 2009 22:31

Witam Serdecznie Dziewczyny. Dzis wpisze się szybciutko, bo mam troche zdjeć do umieszczenia i troszke roboty w domu, a przed chwilką wrociłam.Przede wszystkim chciałam podziekowac Agiis-s że złozyla zamowienie do Vivy na moją prośbe na sucha karmę i puszki. :wink: Druga sprawa to taka że dzis odebrałam w szkole jedzonko które dzieci zebraly dla kociaczkow jeszcze przed feriami.Glownie puszki psie i kocie i dwa kocyki. Jesteście Kochane Dzieciaczki. :wink: Dziekujemy ze o Nas pamietacie!!!!Sprawa trzecia to chciałam podziekowac Pysiolkowi ze odkrylam Go tam gdzie odkrylam i dzieki Niemu i temu ze do Niego jezdzilam z jedzonkiem, dotarłam do tych opuszczonych bidulków.Gdyby nie On to pewnie bym tam nie zajrzala. Gdyby nie On to pewnie nie spotkalabym bezdomnego. ktory mi o wszystkim opowiedział. Dziekuje Ci Pysiolku.Nic nie zwroci Twojego zycia, nie wybiegniesz juz radosnie na spotkanie. Ale uratowałeś inne!!!Dziś na opuszczonych działkach spotkalam bardzo fajnego Pana. Najpierw mi się przyglądal jak karmie koty, no to do niego grzecznie zagadalam bo chcialam wyczuc Jego intencje. I okazalo się że Pan choć zalatwia tam na działkach zupelnie inne swoje sprawy to też karmi tam koty. Ale w troche niekonwencjonalny sposob. Pan ma dojscie do jakiejs hurtowni z mrozonymi rybami i przywozi co jakiś czas kociakom cale bloki sprasowanych filetow rybnych lub ryby mielonej też w blokach. Kurcze jak to uslyszalam to tak się ucieszylam, że sama Go zapytałam czy nie ma wiecej tej ryby to ja sama chętnie od Niego odkupię za pare groszy, bo moje kociaki, to juz dwa miesiace ryby na oczy nie widziały.Pan powiedział ze sam ma koty. Tez znajdy i karmi i ze jeśli karmie to nie ma mowy o pieniadzach. Zaladowal mi tym sposobem dwa bloki zmrozonych filetow na bagaznik, a trzeci schowal mi w krzaczkach zebym jutro sobie zabrala. Dodatkowo wskazal mi miejsce gdzie bedzie dla mnie zostawiał. Jeden blok juz rozlozył kociakom i one powoli się do niego dobierały. No bo wiadomo mieso zmrożone. Obejrzalam dokladnie. Prosto z chlodni. Zapach i wygląd super, tylko skonczyl się termin przydatnosci dla ludzi. Jak przynioslam do domu to kociaki zwariowaly z radości. Narazie nie wiem jak się do tego dobrać ale chynba trzeba to kroić i gotować bo nie ma sensu rozmrażac wszystkiego. To sa czyste filety, zero osci czy skory. Jedzonko pierwsza klasa. Zaraz bede probować jak idzie krojenie tego i gotowanie i wstawie zdjęcia jaka radosc byla w domu.U Naszych Kociaczkow wszystko dobrze. Malinka prawie dzis nie głodna ale szybciutko zawinela sie do spania, jak tylko w altance zrobiło się ciepło.No i Nikus teraz też wiecej przesiaduje w altance. Moze wlasnie przez Malinke? Ona cały dzien gdzieś biega i chyba dzis mocno zmarzla że się tak szybko do spania ulozyla. Nadal nie ma Gizmusia i LAPKI. Ale nie pokazuje się od 3 dni też mama Łapki Iskierka, wiec moze razem gdzieś chodza? Jedzonko jest wyjedzone i chyba raczej nie przez psy, bo mamy teraz nowe miejsce a ostatnio staram się tam zostawiać wiecej suchego niz mokrego, bo psy za nim nie przepadaja.Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie i biore się za zdjęcia :wink:

iza71koty

Post » Czw sty 22, 2009 23:07

O rany, super wieści. Oby więcej takich panów się pojawiało :D To jak święty Mikołaj w styczniu ;)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw sty 22, 2009 23:22

Tak ten Pan z rybą w styczniu, to spadł mi z nieba. Niewiem jak często będzie ale dobre i to :wink: Nie mogę niestety narazie umiescić zdjeć bo coś chyba z serwerem się dzieje. Potem spróbuję. Dziewczyny lece trochę posprzątac. :wink:

iza71koty

[poprzednia][następna]