Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ina11 pisze:Dziś byłam u Burci, Kiążę siedział w klatce i nie chciał wstać na mizianko, nie miał dziś nastroju chyba......mam pare fot.
ania-h pisze:A jak Książę reaguje na inne koty? Wiem, że nie polubił Szylki, ale to niczego nie przesądza, bo Szylka jest chora, a w stadzie chore zwierzęta najczęściej są na dole ( niestety) hierarchii, więc to nie musi być oznaką tzw. charakterku Księcia
Aleksandra59 pisze:Nie wiem jakie plany mają wetki - ale niedługo do lecznicy mają trafić małe kociaki, to towarzystwo będzie trzeba jakos "zagęścić". Ta kotka mieszkająca w klatce pod Księciem to dzika kotka z działek, też domku szuka![]()
Burasia mieszka w mniejszej klatce, która na stole stoi
barba50 pisze:Aleksandra59 pisze:Nie wiem jakie plany mają wetki - ale niedługo do lecznicy mają trafić małe kociaki, to towarzystwo będzie trzeba jakos "zagęścić". Ta kotka mieszkająca w klatce pod Księciem to dzika kotka z działek, też domku szuka![]()
Burasia mieszka w mniejszej klatce, która na stole stoi
Ano właśnie. Dzisiaj wetki mówiły o nowym kotach i o tym że potrzebne domkiI żeby może jakieś wątki założyć na forum. Mają z Tobą gadać, ja ew. podjadę porobić nowym kotkom zdjęcia.Coraz gęściej wszędzie z bezdomniakami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości