ewaw pisze:O matko, ale cudo!!! Podaj linka prosze!!!
aaa, wiedziałam, że złapiesz przynętę. Ja też padłam, jak ją zobaczyłam

wpis Albiemu z dzisiaj, z godz.11.14
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=72400&start=1530
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewaw pisze:O matko, ale cudo!!! Podaj linka prosze!!!
albiemu pisze:
Wzięłam na jeden dzień starego psa Grota ze schronsika z Orzechowiec, naprawdę stare potężne psisko, które po śmierci swojej właścicielki postanowiło się zagłodzić. Leżał w kuchni, wciąż gotowałam kolejne smakołyki aby zjadł bo nic nie chciał... Mirabela podeszła do tego wielkiego psa ktory był skrajnie wyczerpany, tak potwornie chudy i przyłożyła do jego suchego ciepłego chorego nosa swój mokry, zimny bo kochany ...
To było niesamowite - taka pocieszka i prośba.
Jesteśmy z tego samego miejsca Grocie i wiesz ... Ci dwunożni naprawdę potrafią pomóc ale trzeba dać im szansę ...
Weszła na jego chudze leżące ciało i połozyła się na nim.
Tego samego dnia, wieczorem Grot wyjadł co bylo z kocich misek.
milenap pisze:Ewa, czy będzie jakaś zmiana w tytule wątku...?
ewaw pisze:[ Ale czy człowiek kurcze nie ma prawa raz w życiu paść, usnąć i zostawić siatki na blacie i schować rzeczy rano????
pisiokot pisze:ewaw pisze:[ Ale czy człowiek kurcze nie ma prawa raz w życiu paść, usnąć i zostawić siatki na blacie i schować rzeczy rano????
Nie ma prawapod groźba sprzątania o 4 jajecznico-zupy z podłogi
ewaw pisze:milenap pisze:Ewa, czy będzie jakaś zmiana w tytule wątku...?
O, tak!!!! Będzie zmiana w tytule na: NATYCHMIAST ODDAM W DOBRE RĘCE 4 KOTKI "GRZECZNE INACZEJ"! PILNE!!!
No dziś w nocy małpiszony przegieły. Ale się wkurzyłam!!! Byłam wczoraj u babci. Wróciłam z wałówką - cała siatka słoików: zupa, bigos, pikle, sałatka... + 6 jajek wiejskich. Postawiłam to na blacie, specjalnie w kącie i pod ścianą, żeby przypadkiem nic się z tym nie stało. Zaraz miałam to schować do lodówki. Ale że padnięta byłam totalnie, było już po 22., niestety usnęłam... O 3 w nocy obudził mnie ŁOMOT. Zrwyam się... Siatka zwalona, wszystkie słoiki w drobny mak, cała podłoga zalana mieszaniną zupy pomidorowej, ocu z pikli, bigosu, jajek... Szlag mnie trafił! No taka wkurzona byłam (delikanie mówiąc), no jak się wydarłam na bestie... Do wpół do 4tej sprzątałam to wszystko, zapaszek był powalający, cała podloga w kuchni zalana... Ocalała sałatka i 3 jajka. KURDE!!!!!!!!!!!!!! Ja wiem - moja wina, powinnam była od razu to schować. Ale czy człowiek kurcze nie ma prawa raz w życiu paść, usnąć i zostawić siatki na blacie i schować rzeczy rano???? Czy przy tych cholerach nic się nie uchowa???????????? Naprawdę oddam na wychowanie do schronu, posiedzą trochę, może się uspokoją i docenią, jaka dla nich byłam dobra, bo coś im za wesoło ostatnio!
Do tego gryzą się - ten kamikaze Rudi lata jak głupi za Ryśkiem i go zaczepia, Rysiek na niego syczy, warczy i zębami go traktuje, aż furczy, ciągle jakieś wrzaski, kwiki, jeeeeezzzuuuu, czym ja sobie zasłużyłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewaw pisze:I co? Nikt nie chce 4 ślicznych kotków "grzecznych inaczej" - oddam choćby na tymczasikA sama choć przez parę dni będę mieć spokój, porządek i żadnych szkód. Klosiki sobie nowe powieszę... Koteczki są słodke, zaręczam, chodzące aniołki
Ktoś chętny???
milenap pisze:ewaw pisze:I co? Nikt nie chce 4 ślicznych kotków "grzecznych inaczej" - oddam choćby na tymczasikA sama choć przez parę dni będę mieć spokój, porządek i żadnych szkód. Klosiki sobie nowe powieszę... Koteczki są słodke, zaręczam, chodzące aniołki
Ktoś chętny???
Ewa, ja się mogę zamienić- 4 sztuki za 4 sztukitylko: Gluś qpala robi tylko do wanny, bo lubi duuuże kuwety, nie zjesz nic w spokoju, bo od razu siedzą człowiekowi w talerzu, Zula, jak uzna, że za długo śpisz, to albo pozwala WSZYSTKO w kuchni albo zrzuci Ci książki na głowe, Melka wywyleka wszystko z szafek, a Daszka jak wychodzi to demoluje wszystko
![]()
nadal chętna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, misiulka i 35 gości