Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 21, 2009 23:10

Renata, o to musiałabyś zapytać Amyszkę :wink:

okradły mnie, z resztek mojego nędznego jedzenia :twisted: to są naprawdę Dranie :twisted: :twisted: :twisted:

ponieważ w lodówce hula wiatr, postanowiłam wykorzystać ugotowany dwa dni temu makaron, tj. odsmażyć go sobie na patelni z żółtym serem... odsmażyłam, przełożyłam na talerz... po czym, zostawiwszy tenże bez opieki (kretynka!), poszłam na chwilę do małego pokoju zaproponować następne danie temu czarnemu szkieletorowi Bolce :?
kiedy wróciłam, moim oczom ukazało się coś przerażającego: połowa dania była już wykradziona z talerza i rozwleczona po dywanie, miejscowo w trakcie konsumpcji przez dwa zatuczone pazerne potwory: Lilusia i Piopla :twisted: :twisted: :twisted: dodam, że nie dalej niż godzinę przed własną kolacją rzuciłam sukinsynom na pożarcie prawie dwie puszki Felixa :twisted:

aha. czy znacie kota, który dobrowolnie i nieproszony zjada niesmaczne leki...? jak chyba pisałam wcześniej, daję Bolce encorton i oxazepam. encortonu pół malutkiej tabletki, oxazepamu w ogóle okruszek. Bolusia protestuje jak może, łącznie z pluciem, wierzganiem i drapaniem mnie tylnymi łapami w część ciała, o której była calkiem niedawno w tym wątku mowa :wink: kroiłam właśnie proszek na kawałki, kiedy podlazł Ropek... i ukradł mi spod ręki połówkę encortonu. i to wcale nie łapką. paszczą :roll: wyjęłam mu z ryja częściowo już rozpuszczone...

Szylkret ma się świetnie, jest raczej miły (chociaż przed złapaniem na ręce nadal ucieka, bo się boi) i zupełnie niekłopotliwy :) prawdopodobnie w weekend przeprowadzi się już na swoje :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro sty 21, 2009 23:15

A domek dla Szylkreci już pewny? :D

Renata,
są programy z ramkami,do wstawiania tekstu, ozdób..A co,chcesz sobie zrobić,czy żeby Ci zrobić?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 21, 2009 23:20

o tyle pewny, że się potwierdził...

ale wyadoptowywałam już dużo kotów i zdążyłam nauczyć się sceptycyzmu, tzn. na pytanie 'czy na pewno?' nigdy nie odpowiadam 'na pewno', zanim za nowymi właścicielami kota nie zamkną się drzwi :roll: bo mogą przecież w ostatniej chwili napisać, że jednak nie, mogą w ogóle się nie pojawić... i w końcu mogą nawet po jakimś czasie kota zwrócić, więc nawet po zamknięciu drzwi lepiej nadal pozostawać na wszelki wypadek sceptyczką :roll: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro sty 21, 2009 23:20

Nie, no Dranie są nie do podrobienia :twisted:
To, ze makaron wyżarły, to mnie nawet specjalnie nie dziwi, ale żeby tabletkę po dobroci zjadać? 8O

U mnie jedyną rzeczą, którą jeden szkodnik zjada po dobroci, jest pasta (Uro-pet i Bezo - pet) ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro sty 21, 2009 23:23

U mnie Lafinka pastę wcina.Gimpeta. Iris nie...i się zakłacza.. :evil:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro sty 21, 2009 23:25

skaskaNH pisze:Nie, no Dranie są nie do podrobienia :twisted:
To, ze makaron wyżarły, to mnie nawet specjalnie nie dziwi, ale żeby tabletkę po dobroci zjadać? 8O

U mnie jedyną rzeczą, którą jeden szkodnik zjada po dobroci, jest pasta (Uro-pet i Bezo - pet) ;)

mało że po dobroci. gdyby zżerał po dobroci leki dla niego przeznaczone, byłabym z tego całkiem zadowolona... ale on ten lek, przeznaczony dla innego kota, w celu pożarcia UKRADŁ 8O

Wielbłądzio

Post » Śro sty 21, 2009 23:28

Wielbłądzio pisze:
mało że po dobroci. gdyby zżerał po dobroci leki dla niego przeznaczone, byłabym z tego całkiem zadowolona... ale on ten lek, przeznaczony dla innego kota, w celu pożarcia UKRADŁ 8O

8O 8O Ja chcę takiego kota!
Ostatnie podanie tabletki Irisce skończyło się sznytami na piersi i podartą koszulką TŻ-a...
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro sty 21, 2009 23:29

Wielbłądzio pisze: ale on ten lek, przeznaczony dla innego kota, w celu pożarcia UKRADŁ 8O

Tak się już nauczyly biedactwa, że trzeba sobie jedzonko ukraść.. że i na tabletki się to przeniosło :twisted:

skaskaNH

Post » Śro sty 21, 2009 23:29

Nuśka nadstawia mi tu głowę do całowania i dochodzę do wniosku, że po tej paczuli (nieco już wywietrzonej) jej futerko bardzo przyjemnie pachnie 8) hmm, a może ona chciała mi dać do zrozumienia, że powinnam tym Workom Na Pchły kupować jeszcze perfumy 8O ...?

Wielbłądzio

Post » Śro sty 21, 2009 23:40

Ale takie dostosowane do ich nosków delikatnych Wielbłądzio! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 22, 2009 0:39

już lecę :twisted:
niech się cieszą gady, że daję im darmozjadom chleb powszedni :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw sty 22, 2009 0:43

Tiaaa... A potrzeby estetyczne to co? ;)
Ja np. bez perfum bym żyć nie mogła :roll:

skaskaNH

Post » Czw sty 22, 2009 0:47

no ja pewnie też... ale takie zapchlone dachowce z piwnic/bazarów/autobusów/śmietników :twisted: ? jak chcą, to niech se na to same zarobią :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw sty 22, 2009 0:51

Zapchlone? :roll:

Weź je może Fiprexem potraktuj :mrgreen:

skaskaNH

Post » Czw sty 22, 2009 0:54

kasy nie mam, niech się same wyiskają, w końcu całymi dniami nic nie robią :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]