Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sabeena_ pisze:ciekawa jestem czy bez golenia daloby sie cos zrobic z ta ze stajni u zirrael... tam byla skorupa wrecz
Aniada pisze:Tak Wam zazdroszczę tych spotkań, że aż mnie w żołądku ssie. Ja nie mam zakoconych znajomychŻadna z moich koleżanek nie ma kotów. Mogę sobie tylko z Wami pogadać. A tak bym chciała pójść do kogoś na herbatkę, z której wyciągnę koci włos!
Serniczek pisze:zawsze znajdzie się jakiś chudy..co to może wszystko i nie tyje.....
nie ma sprawiedliwości na świecie
aamms pisze:2. Biały pers, samiec, 1,5 roku – ma dom stały u Sabeeny_
aamms pisze:Na prośbę Sabeeny wprowadziłam poniższą aktualizację pierwszego postu:aamms pisze:2. Biały pers, samiec, 1,5 roku – ma dom stały u Sabeeny_![]()
Coccolino ma dom..
Sabeena, wspaniale..
Aniada pisze:Miałam zamiar teraz na feriach się wybrać. Do Serniczka, do Aamms. Resztę forumek też bym chętnie odwiedziła na herbatce. Ale znów coś się dzieje. Na Puchatkowie napisałam. Wolę nie wydawać pieniędzy, bo martwię się o Jożika.
aamms pisze:Na prośbę Sabeeny wprowadziłam poniższą aktualizację pierwszego postu:aamms pisze:2. Biały pers, samiec, 1,5 roku – ma dom stały u Sabeeny_![]()
Coccolino ma dom..
Sabeena, wspaniale..
Aniada pisze:Wolę nie wydawać pieniędzy, bo martwię się o Jożika.