Koty głupie nie są: Duża pozbawiona tv to Duża mająca więcej czasu dla zwierząsiów

Ciekawe kiedy odetna Behemotkę od komputera?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
behemotka pisze:_kathrin pisze:jestem![]()
a propos wszystkożerności mój jeden taki dałby się pokroić za obierki z włoszczyzny
Witam
Właśnie chciałam donieść, że mi Bulwa ukradł pół chałki...
Trochę zeżarł. Resztę malowniczo rozkruszył dookoła kanapy
A Twój to je czy tylko się bawi?
behemotka pisze:
ZEPSUŁY MI TELEWIZOR!![]()
![]()
![]()
Leciało sobie TVN24 (jak siedzę w domu, to często jest włączone, do pracy potrzebuję), nagle coś pyknęło, gwizdnęło i tv przestał dawać znaki życia. Zaraz potem zza szafki, za którą ciągną się kable, wylazł Błysk.
Próbowałam reanimować, ale to nic nie dało. Chyba odszedł :cry:
rambo_ruda pisze:a jak tam, tv żyje czy coś strasznego się stało? jak chcesz, mogę podesłać tż, on się zna na kabelkach, przewodach itd a daleko nie maino 5 pięter.
Minik pisze:ktoś musiał sprawdzić jak to pudło działa...taki mały kabelek a ludzie do pudła weszli... co mu będą po chacie obcy się miotaćzałatwił sprawę po swojemu i błyskiem
skaskaNH pisze:Jaki morał z tej histori??
Koty głupie nie są: Duża pozbawiona tv to Duża mająca więcej czasu dla zwierząsiów
Ciekawe kiedy odetna Behemotkę od komputera?
_kathrin pisze:doczytałam
o rany...
[*]
kalair pisze:behemotka pisze:kalair pisze:behemotka pisze:kalair pisze:Hej Behemorko! Może Twoje futra będą zmieniać imidż?
A może było im zimno?
Idealistka!
Ja?
Toż mówię, że zaraza przytula się do mnie jedynie w celach termicznych
Nie bądź taka pewna
_kathrin pisze:behemotka pisze:_kathrin pisze:jestem![]()
a propos wszystkożerności mój jeden taki dałby się pokroić za obierki z włoszczyzny
Witam
Właśnie chciałam donieść, że mi Bulwa ukradł pół chałki...
Trochę zeżarł. Resztę malowniczo rozkruszył dookoła kanapy
A Twój to je czy tylko się bawi?
je??? je?? pożera!! Jak rozrzucę przy obieraniu to przynajmniej nie muszę zawracać sobie głowy sprzątaniemzeżre nawet resztki selera
Chłop mój twierdzi że ten kot (Żaba) na złym kontynencie się urodził bo w prawdziwym środowisku zapewne by na antylopy polował.
ja natomiast wiem i Wy już też wiecie, że Żaba ma słabość do nabiału i warzyw
behemotka pisze:kalair pisze:behemotka pisze:kalair pisze:behemotka pisze:kalair pisze:Hej Behemorko! Może Twoje futra będą zmieniać imidż?
A może było im zimno?
Idealistka!
Ja?
Toż mówię, że zaraza przytula się do mnie jedynie w celach termicznych
Nie bądź taka pewna
Nie jestem
Zawsze może się przytulać, bo CHCE mnie wykorzystać w jakimś innym celu
Dorota pisze:Chlory maja swoje zdanie.
Nie doceniasz po prostu
behemotka pisze:rambo_ruda pisze:a jak tam, tv żyje czy coś strasznego się stało? jak chcesz, mogę podesłać tż, on się zna na kabelkach, przewodach itd a daleko nie maino 5 pięter.
Może się uśmiechnę, dziękuję; tylko musiałabym odrobinę ogarnąć, bo wskutek choroby sprzątam jeszcze mniej niż zwykle (a to nie byle jakie osiągnięcie
) i mam tu... ekhem, taki delikatny nieład artystyczny.
kalair pisze:Dorota pisze:Chlory maja swoje zdanie.
Nie doceniasz po prostu
Tak, i wyzywanie ich od debili powinno być karalne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 270 gości