Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 20, 2009 22:05

Skoro się tu jędze ujawniają, to i ja się dołączę :smokin:
Świat bez jędz byłby szary i nudny (zawsze to jakieś uzasadnienie mojego na nim przebywania) :mrgreen:

Podpisik śliczny :)

P.s. Ale żeby tak od razu wielkie halo o trochę polewy wiśniowej? Popieram Kalair, kotecek musiał stresa odreagować ;)

P.s. 2.Przy okazji donoszę, że mój Duży Kot O Rozumku Odwrotnie Proporcjonalnym Do Wzrostu raczył był wskoczyć mi na gołe plecy :roll:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto sty 20, 2009 22:54

Wielbłądzio pisze: a teraz chciałabym powiedzieć już w tej sprawie AMEN :twisted: mogę...?

:) :ok:

Wielbłądzio pisze:przed chwilą Pluszak wskoczył prosto NA gotujący się czajnik 8O :conf:
jak mniemam, zaintrygowała go unosząca się z dziobka para :roll:

pozwól że nie skomentuję 8) :twisted:

opisy jego wyczynów można podrzucać osobom, które uważają że ich koty są głupie :twisted: :lol:

a moje tymczasowe czarno-rude futro właśnie udaje że go nie ma - przestało mruczeć i śpi na łóżku. aż się przestraszyłam w pewnym momencie ;) :ryk:

zapraszam do wątku Gabrysi (nie będę na nią wołać Popapraniec, niezależnie po kim dostała to imię ;) - heh, wyobraźnia mnie poniosła 8) :twisted: :twisted: :twisted: )

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3959973#3959973
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto sty 20, 2009 23:07

skaskaNH pisze: Popieram Kalair

Ach,dziękuję.. Obrazek

I pokaż te plecki śliczne.. :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 20, 2009 23:12

kalair pisze:I pokaż te plecki śliczne.. :lol: :lol:

NieE :twisted: W swoim wącie nie pokazalam, to tym bardziej na gościnnych wystepach tego nie zrobię :mrgreen:

skaskaNH

Post » Wto sty 20, 2009 23:22

skaskaNH pisze:
kalair pisze:I pokaż te plecki śliczne.. :lol: :lol:

NieE :twisted: W swoim wącie nie pokazalam, to tym bardziej na gościnnych wystepach tego nie zrobię :mrgreen:

No nie! :twisted: Czy Ty opieranie się masz w tzw. genkach? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 20, 2009 23:50

hmm, zaczynamy się tu rozbierać 8O :wink:?
ależ proszę bardzo, może i ja się kiedyś odważę, w tych nowych stanikach chociaż 8)

*aniko*, co sugerowałaś z Popaprańcem 8) ?
też coś mi przyszło do głowy, ale przecież to nie jopop ją tak wdzięcznie nazwała :wink: :ryk:
mnie też się ten Popapraniec nie podobał: szylka jak to szylka - jest dziewczynką, tymczasem popaprańce jak to popaprańce, są zazwyczaj tej drugiej płci :twisted:

Anuk, ja też próbowałam policzyć Dranie i też wychodzi mi za mało... to chyba oznacza po prostu, że powinnam w najbliższym czasie delikatnie skorygować ich liczbę np. o marmurka :twisted:

przyjrzałam się Bolci: znów ma zapadnięte boki :( nic dziwnego zresztą, odmawia jedzenia już nawet swoich ulubionych saszetek gourmeta po prawie 3 złote za sztukę :roll: chyba jednak będzie trzeba usunąć jej te tylne zęby... szkoda tylko q****, że u jakiegoś 'obcego' weta :( będę ją jutro baczniej obserwować i jeśli nadal nie będzie jadła - jedziemy na Belgradzką :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro sty 21, 2009 0:26

Wielbłądzio pisze:*aniko*, co sugerowałaś z Popaprańcem 8) ?
też coś mi przyszło do głowy, ale przecież to nie jopop ją tak wdzięcznie nazwała :wink: :ryk:
mnie też się ten Popapraniec nie podobał: szylka jak to szylka - jest dziewczynką, tymczasem popaprańce jak to popaprańce, są zazwyczaj tej drugiej płci :twisted:

Ja??? Niiic... :twisted:

8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Śro sty 21, 2009 0:45

to jakoś głupio mi się widać skojarzyło :wink: 8)
mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa - jak wszystko względem innych popaprańców zresztą :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro sty 21, 2009 1:18

Wielbłądzio pisze:to jakoś głupio mi się widać skojarzyło :wink: 8)
mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa - jak wszystko względem innych popaprańców zresztą :twisted:

mi też głupio się skojarzyło :ryk:

zapewne podobnie jak Tobie :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Śro sty 21, 2009 1:30

Wielbłądzio pisze:hmm, zaczynamy się tu rozbierać 8O :wink:?
ależ proszę bardzo, może i ja się kiedyś odważę, w tych nowych stanikach chociaż 8)
NieE! Mowy nie ma :twisted: Poza tym przypuszczam, że Twoje zdjęcia w nowych stanikach będą znacznie ciekawsze niż moje plecy :wink:

Biedna Bolcia - jeśli to kwestia zebów, no to chyba jednak będzie trzeba porządek w paszczy zrobić.
A może to tylko jakaś przejściowa sprawa? U mnie generalnie szkodniki wsuwają żarło bez problemów, ale np. Kaśka miewa takie wahania apetytu, a zęby ma w porządku (wyniki zresztą tez).

skaskaNH

Post » Śro sty 21, 2009 19:27

Bolajka niestety od kilku miesięcy ma problemy z paszczą, tj. obrzydliwie zaczerwienione i spuchnięte dziąsła przy tylnych zębach, potworzyły się jakieś kieszonki :roll: i to ją boli, momentami nie chce nawet pić :(
miała te tylne zęby czyszczone, na dziąsła dostała antybiotyk, teraz znów daję jej encorton - ale nadal je ledwo co, w nocy trochę poskubała chrupek... nie wiem, co się stało, że nie chce już cholera jeść swoich ulubionych saszetek, jedynej właściwie opcji mokrego, jaką była zainteresowana :roll: czasami daję jej na apetyt odrobinę oxazepamu, ale nie można tak przecież non-stop, tym bardziej, że ona jest straszliwie nadwrażliwa na wszelkie środki uspokajające, długo słania się potem na nogach (i co gorsza na narkozę też, do pełni sił odchodzi ze dwa dni :( )
jutro chyba wybierzemy się w końcu do lecznicy...

a Pańcia ma cały dzień wstrętne mdłości :( jedyne pocieszenie to takie, że dzięki nim jeść się nie chce :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro sty 21, 2009 19:33

skaskaNH pisze:
Wielbłądzio pisze:hmm, zaczynamy się tu rozbierać 8O :wink:?
NieE! Mowy nie ma :twisted: Poza tym przypuszczam, że Twoje zdjęcia w nowych stanikach będą znacznie ciekawsze niż moje plecy :wink:

No i dalej się opierasz! No,możesz też być w staniku.. :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro sty 21, 2009 19:34

Wielbłądzio pisze:
a Pańcia ma cały dzień wstrętne mdłości :( jedyne pocieszenie to takie, że dzięki nim jeść się nie chce :twisted:

Pocieszenie? :twisted:

A za Bolajkę kciuki! Biedulka, boli,to nie je..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro sty 21, 2009 19:43

oszaleję

Norek właśnie strąciła z kuchennej półki i rozbiła w drobny mak buteleczkę z olejkiem paczulowym :twisted: bardzo lubię ten zapach, ale niekoniecznie w takim stężeniu i niekoniecznie w miejscu, gdzie trzymam jedzenie...
znając Norysię, tym razem chciała nażreć się szkiełek :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro sty 21, 2009 20:34

Skąd można zrobić taki ładny podpis z kotkami? Jest od tego jakaś stronka ze szablonami?

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

[poprzednia][następna]