Schr. Opole - kredka z Chanel dla trzustkowego Guido dz.KON

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2009 21:57

34 8)
Obrazek

lentilka

Od: Wto cze 06, 2006 12:20

Post » Wto sty 20, 2009 11:33

35

:twisted:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Wto sty 20, 2009 11:51

:dance: 36 :dance2:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto sty 20, 2009 13:20

:1luvu:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Wto sty 20, 2009 15:21

komu komu? :D
Obrazek

fatalna

Od: Śro gru 10, 2008 0:34

Post » Wto sty 20, 2009 19:47

Basica pisze::dance: 36 :dance2:

Guido bardzo dziękuje. :1luvu:

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Śro sty 21, 2009 11:56

Basica gratuluje wygranej :)
Obrazek

fatalna

Post » Śro sty 21, 2009 13:12

Superrrrrr.... :ok: poproszę tylko na PW numerek konta :D

Basica

Post » Pon sty 26, 2009 19:52

Basica pisze:Superrrrrr.... :ok: poproszę tylko na PW numerek konta :D

Basico, serdecznie dziękuję za pomoc i licytację!
Lekko spóźnione, zaraz wysyłam PW :)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pt sty 30, 2009 21:18

Dziś wpłyną przelewik :)

Serdecznie dziękujemy!
Obrazek

Boo

Post » Nie lut 15, 2009 11:24

szkoda, żę mimo upływu 2 tygodni od daty wpłaty nadal nie mam wylicytowanej kredki. Próbowałam pisać do wystawiających pań na PW, ale odsyłają mnie jedna do drugiej.....

Boo77 odesłałam mnie do Fatalnej, ta mi pisze, że nie ma jeszcze od "dziewczyn" potwierdzenia wpłyniecia pieniędzy. Gdy ponownie napisałam do Boo77
Boo77 pisze:
Basica pisze:Pieniążki wpłaciłam 30,01,2009 z konta internetowego, wszyscy do których przelewała pieniążki tego dnia dawno już je otrzymała, pisałam do FATALNEJ, ale ona nie ma potwierdzenia, nie chcę być niemiła, ale jeżeli nie otrzymam potwierdzenia wysłania kredki do końca tygodnia napiszę o tym w wątku... tego typu reklama jest Ci Patrycjo chyba niepotrzebna?

Bardzo proszę mnie nie straszyć.

W wątku:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87 ... c&start=30

jest jak BYK wpisane 30 stycznia, że przelew wpłynął. Być może Fatalna nie zajrzała do wątku, gdybyś Ty to zrobiła i przekazała jej, że w wątku jest adnotacja o dotarciu pieniędzy, nie byłoby teraz tej rozmowy. Ja pilnuję i rozliczam się z pieniędzy, wysyłka fantów z nie moich bazarków to już sprawa której fizycznie nie jestem w stanie pilnować :?

Najpierw prosiłabym wyjaśniać normalnie takie sprawy a później wysyłać pogróżki :?

Patrycja

cały post z PW przekopiowałam w całości, żeby nie było, że nie piszę całej prawdy.

Mam pytanie....czy to ja powinnam powiadamiać kogokolwiek o wpłynięciu pieniędzy za bazarek? Czy też Panie powinny w jakiś sposób usprawnić komunikację między sobą? Cz też jest to może próba wyłudzenia pieniędzy pod przykrywką "szczytnego celu ratowania kotów"?

Basica

Post » Nie lut 15, 2009 14:21

Ehhh...

Dziękuję za ujawnienie prywatnych wiadomości. Wiem, że nie ma tam nic do ukrycia ale PW nazywa się PW bo jest PRYWATNE. A co do prawdy w Pani tekście - tekst pisany to tylko tekst pisany - można go dowolnie zmodyfikować. Ale oczywiście zacytowane tutaj PW jest w pełni zgodne z prawdą.
Nie znam Fatalnej osobiście i oprócz forum nie mam z nią żadnego kontaktu. Po jej postach zorientowałam się na tyle, że od 10 lutego nie ma jej na forum, a w wątku swojego tymczasa Boskiego, wpisała, że ma jakieś kłopoty rodzinne. Zaraz po otrzymaniu PW od pani basicy, wysłałam PW do Fatalnej. Niestety do dziś jest nie odebrane.
Tak jak napisałam w PW do pani basicy - wpłatę potwierdziłam na wątku aukcji - wszem i wobec - by nie było niesnasek typu "PW nie doszło, zagubiło się, skasowało, zaginęło w akcji" - i zawsze tak robię, by wszyscy wiedzieli. Na wysyłki fantów z bazarku wystawianego na Opole przez "osoby trzecie" nie mam najmniejszego wpływu.
Próbuję się skontaktować z Fatalną przez inne forumowiczki. Na razie udało mi się ustalić, że chyba spalił się jej komputer. Jak tylko uda mi się dowiedzieć czegoś więcej, od razu wpiszę TUTAJ na wątku, do ogólnego wglądu.

Zarzut wyłudzania pieniędzy jest daleko (za daleko) idącą potwarzą.
Obrazek

Boo

Post » Nie lut 15, 2009 16:03

fakt nie zajrzałam do wątku po tym jak Basico napisałas mi, ze wygrałaś. czekałam na pw od Boo z potwierdzeniem, a Boo potwierdziła tutaj, a ja nie wiedząc czekałam dalej, to tylko i wyłącznie moja wina, ale posądzanie o jakieś wyłudzania to gruba przesada, w końcu wszyscy tu jesteśmy po to aby pomagac kotom, a nie wyłudzać pieniądze 8O
wielka afera o nic tak naprawdę, przez moją nieuwagę.

bije sie w pierś i przepraszam, kredke wysle na dniach :)
Obrazek

fatalna

Post » Nie lut 15, 2009 18:52

Tu tak naprawdę nie chodzi o to . kto zawinił, nic nie da bicie się w piersi, czy zwalanie winy na innych. Mozna było po prostu zwyczajnie napisać, że są chwilowe kłopoty, to jestem w stanie zrozumieć i cierpliwie poczekać, ale odsyłania mnie "od Annasza do Kajfasza" i braku jakiejkolwiek współpracy z Pań strony nie potrafię zrozumieć.

A ujawnienie postu od Boo7 uznałam za zasadne, potwierdził on bowiem moje stwierdzenie. Jeśli piszesz Boo7 coś na PW bądź tak dobra i przyjmij na siebie odpowiedzialność za słowo pisane.

I na koniec Boo7.... wystawiłaś ten bazarek pod własnym nikiem i to Ty jesteś odpowiedzialna za wysłanie rzeczy, którą wystawiłaś.

Basica

Post » Nie lut 15, 2009 19:05

Basica pisze:Tu tak naprawdę nie chodzi o to . kto zawinił, nic nie da bicie się w piersi, czy zwalanie winy na innych. Mozna było po prostu zwyczajnie napisać, że są chwilowe kłopoty, to jestem w stanie zrozumieć i cierpliwie poczekać, ale odsyłania mnie "od Annasza do Kajfasza" i braku jakiejkolwiek współpracy z Pań strony nie potrafię zrozumieć.

A ujawnienie postu od Boo7 uznałam za zasadne, potwierdził on bowiem moje stwierdzenie. Jeśli piszesz Boo7 coś na PW bądź tak dobra i przyjmij na siebie odpowiedzialność za słowo pisane.

I na koniec Boo7.... wystawiłaś ten bazarek pod własnym nikiem i to Ty jesteś odpowiedzialna za wysłanie rzeczy, którą wystawiłaś.

No to już się Droga basico zapędziłaś.
Tak jak napisałam wyżej, biorę całą odpowiedzialność za słowa które pisze na forum czy na PW i Twój zarzut jest kolejnym bezpodstawnym i bardzo daleko idącym.
Po drugie, weź i popatrz sobie na pierwszy post i powiedz mi w którym miejscu jest napisane, że bazarek jest wystawiony pod moim nickiem, ja tę kredkę mam i ja ją wyślę??????
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]