Moderator: Moderatorzy
Basica pisze::dance: 36
Basica pisze:Superrrrrr....poproszę tylko na PW numerek konta
Boo77 pisze:Basica pisze:Pieniążki wpłaciłam 30,01,2009 z konta internetowego, wszyscy do których przelewała pieniążki tego dnia dawno już je otrzymała, pisałam do FATALNEJ, ale ona nie ma potwierdzenia, nie chcę być niemiła, ale jeżeli nie otrzymam potwierdzenia wysłania kredki do końca tygodnia napiszę o tym w wątku... tego typu reklama jest Ci Patrycjo chyba niepotrzebna?
Bardzo proszę mnie nie straszyć.
W wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87 ... c&start=30
jest jak BYK wpisane 30 stycznia, że przelew wpłynął. Być może Fatalna nie zajrzała do wątku, gdybyś Ty to zrobiła i przekazała jej, że w wątku jest adnotacja o dotarciu pieniędzy, nie byłoby teraz tej rozmowy. Ja pilnuję i rozliczam się z pieniędzy, wysyłka fantów z nie moich bazarków to już sprawa której fizycznie nie jestem w stanie pilnować
Najpierw prosiłabym wyjaśniać normalnie takie sprawy a później wysyłać pogróżki
Patrycja
Basica pisze:Tu tak naprawdę nie chodzi o to . kto zawinił, nic nie da bicie się w piersi, czy zwalanie winy na innych. Mozna było po prostu zwyczajnie napisać, że są chwilowe kłopoty, to jestem w stanie zrozumieć i cierpliwie poczekać, ale odsyłania mnie "od Annasza do Kajfasza" i braku jakiejkolwiek współpracy z Pań strony nie potrafię zrozumieć.
A ujawnienie postu od Boo7 uznałam za zasadne, potwierdził on bowiem moje stwierdzenie. Jeśli piszesz Boo7 coś na PW bądź tak dobra i przyjmij na siebie odpowiedzialność za słowo pisane.
I na koniec Boo7.... wystawiłaś ten bazarek pod własnym nikiem i to Ty jesteś odpowiedzialna za wysłanie rzeczy, którą wystawiłaś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości