napisałam do mod prośbę o zamknięcie wątku i wszystkich którzy Izie i kotom chcą pomóc zapraszam na wątek podany przez aglo.
Iza ja nie odeszłam jak napisałaś z powodu braku czasu moje powody są jasne i nie jest to brak czasu, mam nadzieje, żę tylko tak napisałaś a moje powody zrozumiałaś.
Nie chcę już więcej tej sprawy roztrząsać bo to bez sensu - nadal trzymam za Izę kciuki i nie zrezygnowałam z opieki nad 2 kotkami Daszą i Idą.
Proszę o nie wpisywanie się już więcej bo to do niczego nie doprowadzi.
edit:
miałam już nie pisać ale krew mnie zalała nie po raz kolejny Iza!!!!!!!!
iza71koty pisze:
A teraz Ci odpowiem o co poszło mi z Aga. Otóż weszlam na Two a nawet nie Two watek, tylko wątek, ktorym sie teraz opiekujesz. I co? Zobaczylam rzecz dziwna. Cały post skopiowany ze strony naszego wątku. Dodatkowo czytałam Ze proponujesz wirtualne adopcje kociakow, choć na wątku nie widzć ani ich zdjeć ani historii. Wkurzylam się i napisałam do Nifredil pytanie dlaczego nasz post jest na wątku u Minik. Nifredil wtedy w niemiły zresztą sposób mi odpisała że kazala Ci skopiować. Nie powiem zeby mnie to nie zabolalo.
jedyne co mogę powiedzieć to to że powiedziałam Ize że pozwoliłam na powielenie formy z 1 strony mojego wątku prze Minik i co to jakieś prawa autorskie? Jeżeli tak to ja powinnam zapytać się kotalizator o pozwolenie bo taką formę jaka była wymyśliła kotalizator nie ja!!
Nie mówiłam nic obraźliwego anie nic co by pozwoliło Izie na pisanie takich rzeczy, nie rozumiem dlaczego Iza tak zrobiła, jak mogła tak napisać

jest mi straszeni przykro że moje słowa zostały przekręcone i ujęte w ten sposób przez Izę.
I to nie jest to o co mi chodzi nie pisz tak bo to bez sensu!!