Bajeczka i jej nowa rodzinka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2009 13:26

Cały czas obserwuje tego mojego łobuziaka i od 7 rano żadnego koopala nie było, a to juz jest pocieszające. Mały siedzi teraz u moich córek w pokoju na parapecie i grzeje się w słoneczku, bo ich okno wychodzi na południe :D

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Eleni

Od: Pon kwi 28, 2008 10:40

Post » Wto sty 20, 2009 7:58

Piekny kotek wśród kaktusów :D
Kciuki za unormowanie kupala.
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

Post » Wto sty 20, 2009 8:28

dzien dobry :ok:

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Wto sty 20, 2009 12:45

Witajcie Melu i Anetko :D Chyba dzisiaj będzie fajny dzień, mimo że słonka nie widać. Timek ma wilczy apetyt. Sam się upomina o jedzonko co 2 godziny :lol: Mniej spi, a więcej chodzi po mieszkaniu. Nawet otworzył znowu drzwi harmonijkowe na klatce schodowej i wybrał się na dół do teściowej :smiech3: Koopale jeszcze rzadkie, ale już nie tak bardzo wodniste.... Wczoraj zdjęto mu wszystkie szwy, tylko jeszcze kaftanik musi nosić przez kilka dni, co mu się baaaardzo nie podoba :wink: Dietę ma kurczakowo - ryżową z dodatkiem paszteciku recovery royal canin :D baardzo mu smakuje... Jak porobię trochę nowych fotek to znowu wrzucę.
Obrazek ObrazekObrazek

Eleni

Post » Czw sty 22, 2009 22:52

Co słychać u Timonka? jak rzadkie kupki? przeszło?
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Pt sty 23, 2009 11:24

bluerat pisze:Co słychać u Timonka? jak rzadkie kupki? przeszło?

Właśnie...
Ta cisza jest niepokojąca

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sty 23, 2009 14:25

Bardzo przepraszam za tą ciszę :oops: Niestety ja tez niedomagam i ostatnie dwa dni spędziłam w rożnych przychodniach i na badaniach. Timek mimo luźnych kupek wraca do formy :D Wczoraj już zaczepiał Bajeczkę i gonił się z Felusiem. Nie nosi już kaftanika, więc już nic mu nie krępuje ruchów i zaczął rozrabiać :ryk: Jak dawniej upomina sie o jedzenie. Po prostu biedny, zagłodzony kot :wink: Brzuszek ślicznie się zagoił i chyba już nic go nie boli bo zachowuje się normalnie, po Timonowemu :cat3: Tylko żeby jeszcze te koopale sie unormowały...

Jak mi sie uda dzisiaj zrobić jakieś fajne fotki to jutro wrzucę :)
Obrazek ObrazekObrazek

Eleni

Post » Pon sty 26, 2009 15:21

Witam wszystkich odwiedzających nasz wątek :D
Timek ma małą zmianę w diecie i czekamy na efekty... Już mu nie daję kurczaka z ryżem tylko samego ugotowanego kurczaka i indyka. Raz dziennie dostaje rozmoczone chrupki puriny sensible i raz puszeczkę animondy, która baaaaardzo mu smakuje :lol:
Koopale takie bardziej budyniowate ale jeszcze nie uformowane, więc obserwuję go dalej...

A na fotkach Timon już bez kaftanika :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Eleni

Post » Wto sty 27, 2009 7:53

Jaki słodki Timuś!! Strassssssssssssssssznie się cieszę, ze już jest dobrze.
Trio Timon, Felek i Bajeczka - SUPEREK!!

Wiadomość od Ryszarda:

Rysio ma sie dobrze, kumpluje się z Rysią i toleruje z psinką.

PONAWIAM APEL O DOMEK DLA PSIAKA, KTÓRY PRZYPLĄTAŁ SIĘ DO DOMKU Rysia i Rysi. Zaopiekowali się nim razem z przyjaciółką Baśką ale, ponieważ psina śpi na podwórku (nie chce do szopy, w której ma posłanie z sianka), boimy się co będzie jak przyjdą mrozy. POMOCY!!!!!

Pozdrowienia dla wszystkich kudłatych miziołków i ich rodzin - papapapapa

Specjalne mizianki dla BLUERAT od wdzięcznego synka RYSIA :lol:
Obrazek
pozdrawiają - RAMCIO i ALUTKA

ALUTKA_4

Od: Śro gru 03, 2008 8:57

Post » Wto sty 27, 2009 8:20

Jaka cudna gromadka :D
Ale Felkowi sie przytyło, widać, że nie miał kumpla do szaleństw :D
Ciesze się bardzo, że Timek tak szybko dochodzi do siebie bo sytuacja była poważna.
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

Post » Śro sty 28, 2009 10:25

Halo ! Dzień dobry ! Miło czytać tak dobre wieści :)

annette88

Post » Czw sty 29, 2009 14:53

Witam... Wieści faktycznie coraz lepsze :D Timon odzyskał humor i energię i znowu do spółki z Felkiem przewracają dom do góry nogami :twisted: Apetyt mu dopisuje. Je za dwóch i ciągle jest głodny. Zastanawiam się czy w czasie operacji nie wszyli mu dodatkowego żołądka :roll: to by wiele tłumaczyło :smiech3:
W sumie bardzo się cieszę, że znowu łobuzuje jak dawniej, bo to znaczy że wszystko jest dobrze. Tylko te nieszczęsne koopale nie chcą się do końca unormować. Obecnie dostaje rano i wieczorem rozmoczoną suchą karmę, a na obiad puszeczkę animondy i koopki zrobiły się takie pół na pół. Zaczyna się prawie fajnie a kończy takim chlup :? Ale przy tym wygląda i zachowuje się jak okaz zdrowia, więc liczę na to, że sie to wszystko w końcu unormuje :roll:
Dołączam kilka fotek z wczoraj. Nie wiem czy chciał mi pokazać jaki jest dłłuuugi, czy bardzo go interesowały figurki na półce :ryk:
Chociaż... tam na półce jest taka figurka z gliny zrobiona u mnie w pracy przez osoby niepełnosprawne, która przedstawia kobietę z kotem przytulonym do sukienki. Jak ją zrobili i wypalili, to zaraz pomyślałam, że to jakiś duch opiekuńczy moich futerek i chyba mam rację bo po co by się Timon tam tak wspinał :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Eleni

Post » Pt sty 30, 2009 11:23

Jakie dobre wieści :) Jupiiii :) Kciukamy za kupalki. Zapytaj może weta, czy nie potraktować Tymka Taninalem

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sty 30, 2009 12:45

O :) dobrze was czytać :) i oglądac zdrowiejącego Timonka :twisted: chyba się chciał zapakowac jak prezent w celofan :P

annette88

Post » Pt sty 30, 2009 12:59

Dzięki za podpowiedź :D zapytam na pewno. Timon nadrabia zaległości w jedzeniu i szaleństwach. Normalnie rozpiera go energia, co z resztą bardzo mnie cieszy :love: I znowu trochę fotek. Tym razem całej zwariowanej trójki :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Eleni

[poprzednia][następna]