A może spróbować tutaj, poszukują spokojnego, ułożonego, zdrowego kota.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87380
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czia pisze:Ja mam dom dla kocurka buraska, powyżej 10 lat, do niemieckiej rodziny starszych ludzi, ale kot musiałby dotrzeć do mnie do wtorku. We wtorek przyjeżdża fundacja zabierać od nas zamówione zwierzęta.
Musi być nakolankowy i z aktualnymi szczepieniami.
Tosza pisze:Kot ma na imię Siwek i ma osiem lat. Miły, tulący się do rąk. Buro-biały. Ma książeczkę zdrowia, był przynajmniej raz sczepiony. Ma swoje poduszeczki, miejsce przy kominku, kuwetę i pełna miseczkę. Zabrakło tylko jego pani, która odeszła w listopadzie. W domu mieszkaja trzy dorosłe osoby i nie ma ich w domu po 11 godzin. Kot, który cały czas był ze swoją panią został nagle sam i według domowników jest bardzo nieszczęśliwy. Więc żeby nie był nieszczęśliwy , trzeba go uspić.
Zdaje się, że serce do tego kota ma tylko syn, który bardzo chciałby zostawić w domu kota po mamie, ale sam jest alergikiem i mam wrażenie, że został przegłosowany. Nie pisze tego wszystkiego, by rozpocząc tu debatę nad tym, jacy ludzie niedobrzy. Nie wiem, czy dobrzy czy niedobrzy-nie znam ich. Nie rozumiem przesłanek ich decyzji,ale przecie nie o tym jest ten wątek.Próby przekonania, że koty mieszkają same w domach albo że dwa koty sie nie nudzą nic nie dały.
Obiecano mi, że kot na razie nie zostanie uśpiony, ale nie wiem co znaczy to na razie.
To miły,spokojny, grzeczny kot tulący się do rąk, jedzący najchętniej z ręki. Byłby doskonały dla kogoś, kto szuka spokojnego kota i przebywa dużo w domu. Myslę nawet, że mógłby byc kotem niewychodzącym, tylko gdzie znaleźć dla niego dom![]()
Oto Siwek:![]()
![]()
![]()
![]()
AgnieszkaZet pisze:czyli do dzisiaj???
Bungo pisze:Mogę tylko podnieść...
Bungo pisze:Dom ma dwa pieski i dwa koty.
Będę się kontaktować jutro, ale dopiero po wiadomościach od B-dur, bo może będzie jeszcze inny namiar![]()
Za nic nie ręczę, ludzi nie znam, ale może się uda...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 103 gości