Uaktualniłam stronkę o dział ktory prosiła Mała.
http://niekochane.org/kot.html
Mam pytanie, czy wie ktos cos o chetnych na malego czarnego kotka? Przy bloku kolegi kreci sie maly czarny kociak. Przydalby sie domek dla niego..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:Betty-a do Ciebie myslałam tez o Bubu-zobaczymy,oki?
mika_xx pisze:Mam pytanie, czy wie ktos cos o chetnych na malego czarnego kotka? Przy bloku kolegi kreci sie maly czarny kociak. Przydalby sie domek dla niego..
sandrek pisze:Witam,
wlasnie sie zapisalam i poprzez szukanie informacji o schronisku w katowicach znalazlam "prawdziwa" dusze schroniska. Juz pisalam do schroniska ale niestety nie otrzymalam zadnej odpowiedzi![]()
Po przeczytaniu tutejszych postow doszlam roniwniez do wniosku ze pieniadze przekaze "niekochanym" z przeswiadczeniem ze dotra tam gdzie sa najbardziej potrzebne. Jednakze potrzebuje tzw. IBAN i BIC numer, zeby przeslac pieniadze z zagranicy.
Oprocz tego chcialam zapytac czy sa juz jakies doswiadczenia adopcji kotow za granice? Od kilku lat mieszklam w Niemczech, mamy kotke Tilly, ktora rowniez uratowalismy z niemieckiego schroniska. Mamy mozliwosc przyjac jeszcze jednego mruczka i chcielibysmy aby byl to jakis z Katowic. Mozecie mi poradzic ak taka adopcje przygotowac i czy jest to wogole mozliwe? ( Posiadam tylko paszport polski)
Z gory dziekuje za informacje i DZIEKUJE za to ze jestescie!!!!!
mika_xx pisze:Sandrko wyslalam Ci na pw numery BIc i SWIFt , konto masz na stronie 1 tego watku i musisz pamietac zeby w tytule przelewu podac "koty katowickie"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 161 gości