choc to dziwne, bo kociaki wygladaja bardzo dobrze, nie rozumiem czemu ludzie nie wierza, ze sa zdrowe, skoro tak piszesz

na poprawe humoru fotka doroslego klona Piekła, niezle podobienstwo nie?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kordonia pisze:Podejrzewam,z e nadal nikt nie bedzie bezpośrednio, bez otarcia sie o dom tymczasowy, zabierac stamtąd kotów.
Nic sie nie zmieni, nadal bez zabrania do domu beda marne szanse na domki
inka202 pisze:Witam od jakiegos czasu sledze wasze forum i miło mnie zaskoczyło opisami i uczuciami do tych wspaniałych kociakówdo tego stopnia ze postanowiłam przygarnąć jedną koteczke juz jutro bede miec ją w swoim domku
ciesze sie jak małe dziecko:) Dziekuje Wam za te forum i ogłoszenia bo dzieki nim przekonałam sie ze warto obdarowac miłoscia kotka ze schroniska przed tem miałam obawy własnie z powodu złych opinii
ale mam nadzieje i zycze oby to sie zmieniło i kociaki jak i pieski znalazły swoje domy:) pozdrawiam
kordonia pisze:Prozmawiam z Rybcią i Charly z dogomanii, które mają kontakt z panią redaktorką.
deathgs pisze:kordonia pisze:Prozmawiam z Rybcią i Charly z dogomanii, które mają kontakt z panią redaktorką.
Było by super. Taki wywiad uświadamiającyWiem, że sporo osób wchodzi na portel na aktualności i przegląda artykuły. To nie będzie pewnie lawina ale choć jedna uświadomiona osoba to +.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości