Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Dobrze sama zaloże wątek. Prosze o wszystkie instrukcjeMam nadzieję ze nie zostanę na nim zupełnie sama? A jeśli tak to trudno pewnie go zamknę.
Spróbuję jeśli dam rade. To wszystko?Jeśli mi coś z tego wyjdzie to wyślę pw. Chciałam zapytać jak z postami z 1 str?Chodzi mi o zdjęcia kociaków Wirtualnychnifredil pisze:iza71koty pisze:Dobrze sama zaloże wątek. Prosze o wszystkie instrukcjeMam nadzieję ze nie zostanę na nim zupełnie sama? A jeśli tak to trudno pewnie go zamknę.
strona głowna i u góry jest ikonka nowy temat. Klikasz i się otwiera okno. Potem otwierasz na 2 stronie ten wątek i jak chcesz kopiujesz całą pierwszą stronę. Resztę już prowadzisz sama
życzę powodzenia naprawdę z całego serca!!
iza71koty pisze:Zastanow się .Mialaś do kłotni wątek Malkawianki.
iza71koty pisze:Spróbuję jeśli dam rade. To wszystko?Jeśli mi coś z tego wyjdzie to wyślę pw. Chciałam zapytać jak z postami z 1 str?Chodzi mi o zdjęcia kociaków Wirtualnychnifredil pisze:iza71koty pisze:Dobrze sama zaloże wątek. Prosze o wszystkie instrukcjeMam nadzieję ze nie zostanę na nim zupełnie sama? A jeśli tak to trudno pewnie go zamknę.
strona głowna i u góry jest ikonka nowy temat. Klikasz i się otwiera okno. Potem otwierasz na 2 stronie ten wątek i jak chcesz kopiujesz całą pierwszą stronę. Resztę już prowadzisz sama
życzę powodzenia naprawdę z całego serca!!
Minik pisze:Izka ale fakt jest taki - że takie a nie inne podejście do wielu spraw sprawia,że ludzie odchodzą ... wiele na tym tracą zwierzaki i Ty sama!
Nie chcę prawić morałów ani grozić paluchem...ale ku swojemu dobru powinnaś pewne rzeczy zmienić, o których już niejednokrotnie rozmawiałyśmy ogólnie.
Jeśli nie harcerze do karmienia to można znaleźć kogoś innego, ale te dzieciaki mogą się przydać do załatwienia innych spraw! Nie można twierdzić nie bo nie!
Jeszcze istotną kwestią jest Twoje zdrowie! Ile jeszcze ono wytrzyma?! (bez odpoczynku, ciepłych posiłków, stresie...oraz wysiłek fizyczny ponad miarę)
Każde kolejne kilka kotów to dobijanie siebie! Co się stanie jeśli coś Ci się przydarzy ?! te koty zostaną zostawione na pastwę losu... i co wtedy...może czasem warto dopuścić kogoś kto w ekstremalnym zdarzeniu losowym wesprze..odbierze pałeczkę i pobiegnie dalej!
Gotowane jedzenie jasne super sprawa ale jeśli dotyczy kilku sztuk mieszkających w domu a nie 50, 100, czy 200 wolnożyjących...
inaczej to pętla na szyji do samounicestwienia...
Nie chodzi tylko o same koty ale o Ciebie - też potrzeba byś zadbała o swoje podstawowe potrzeby! Nie jesteś jedynie maszyną do opieki nad kotami - niestety wszystkich i tak nie ogarniesz...masz rodzinę bliskich , którzy Cię potrzebują ...
jestem załamana...
Minik pisze:Jaba - jesteś moją idolką forumową !!!!!!!!!!!
Ja-Ba pisze:Minik pisze:Jaba - jesteś moją idolką forumową !!!!!!!!!!!
niestety nie czuję się jak idolka. Czuję się podle.
nifredil pisze:Ja-Ba nie możesz tak się czuć. Jesteś wspaniałą osobą o wspaniałym sercu!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Malk, nfd i 168 gości