Liska spi z Dużą pod kołderką we własnym wymarzonym domku:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 16, 2009 17:36

My też trzymamy kciuki! Bardzo mocno!
Liska na pewno przybierza na wadze, futerko odrośnie, będzie dobrze. Ja w to wierzę. Miłość działa cuda, a ona teraz kocha i jest kochana. Tylko pewnie potrzebuje jeszcze czasu.
Uściski serdeczne!
fufu

Post » Pt sty 16, 2009 19:13

Dziekujemy Kochanym Cioteczkom za slowa otuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj bylam u weta z innymi kotkami i zrobilam dla Liski zamowienie duzej ilosci ulubionych weterynaryjnych karm mokrych oraz calopetu (oczywiscie akurat nie bylo :twisted: ). Jutro odbieram, ale ustalilismy, ze Lisi ze soba nie zabieram zeby oszczedzic jej stresu. Niestety Liska dzisiaj nie zjadla prawie nic :cry: Mam nadzieje, ze to chwilowy kryzys :!: Ale coraz bardziej sie boje... Kotenka zachowuje sie normalnie czyli tak wylewnie, ze az serce mi podskakuje!!!!!!!!!!!!!
Koopki sa piekne, siusiu tez w normie.
Nie udalo mi sie dzis dodzwonic do CoolCaty (zdaje sie, ze wreszcie miala dzien wolny), bede pisala priva zeby wszystko skonsultowac.
Jutro ide kupic nowa wage, bo w tej sytuacji chce "aptekarsko" kontrolowac ciezar cialka Chudzinki!!!
Chcialabym zeby milosc, spokoj i najlepsze jedzonko wystarczyly... Mam nadzieje, ze tak bedzie...
Kiedy spogladam na Kellusie ukochana i przypomne sobie jej historie to nabieram nadziei i wiary!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosimy o kciuki!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sty 16, 2009 19:24

Biedna Liska :( Co jej jest . Może była nie szczęśliwa ,że pańci w domku nie było zaraz zacznie jeść :)A może by tak zółteczko sobie wszamała :lol:

Aanka

Od: Pt sie 29, 2008 20:06

Post » Pt sty 16, 2009 19:50

Asiu zrobisz z niej ślicznego burego grubaska i proszę się przestać zamartwiać :evil:

A może Liska jest takiej pajączkowej urody i nigdy grubaskiem nie będzie, co nie znaczy że nie będzie szczęśliwa :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sty 16, 2009 19:56

ja tez wierze ze z Liski bedzie taki grubasek jak z Kellusi :)

tylko czasu potrzeba.

pamietasz Asiu jak wolno tyl mokkuni Jack. I Liska nabierze cialka.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob sty 17, 2009 14:44

Asiu jak Liska dzisiaj? Jak apetyt?

gosiaa

Post » Sob sty 17, 2009 15:39

gosiaa pisze:Asiu jak Liska dzisiaj? Jak apetyt?

Kochane Cioteczki, Liska znowu je :dance: :dance2: Wczoraj to byl chwilowy stan (wczoraj tak spanikowalam, ze spalam z nia na podlodze;-) ), nie macie pojecia jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wlasnie wrocilam od weta, u ktorego odebralam zapasy ukochanego jedzonka Liski oraz calopet :D Rozmawialismy dlugo i bardzo sie uspokoilam (a poza tym juz wiedzialam, ze Lisia zjadla sniadanko :D ). Moja kochana jest niezla wybrednisia i takim niejadkiem troszke juz z natury pewnie (wet sie smial, ze to typ "wyścigówy" :twisted: :wink: ).
Bardzo Was sciskam, wiecej o mojej ksiezniczce pozniej, moze tez jakies zdjecia uda mi sie zrobic :wink: Kipie radoscia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Wam tego zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob sty 17, 2009 15:42

cudowna...fantastyczna widomość :catmilk:

na zdjęcia czekamy bardzo :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 17, 2009 15:43

Oj Asiu to wielkie ufff :) Cieszymy się razem z Tobą :lol:

gosiaa

Post » Sob sty 17, 2009 15:50

specjalne pozdrowienia dla Liski i podziękowania dla Jerzykówki od Pani Asi z łódzkiego schroniska :)
Pani Asia pytała o koteczkę, co z nią, czy żyje, gdzie jest, bardzo się ucieszyła, że malutka ma super tymczas i wyraziła opinię, że skoro Aśka zapasła Kelly (ją też p. Asia pamięta), to i Liska już niedługo będzie okrąglutka :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob sty 17, 2009 16:09

tez tak uwazam, ze skoro z Kelly grubas to Liska nie da rady byc szczupla ;)

a swoja droga nie dziwie sie ze Asia panikuje bo ja sama wymyslam choroby moim kotom .. :oops: :oops:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob sty 17, 2009 17:41

super Asiu!! Ech Ty panikaro nasza ;) ale ja Cię rozumiem :wink: bardzo się cieszę, że Liska z powrotem jest w formie :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob sty 17, 2009 19:12

Cieszymy się z dobrych wieści :D
fufu

Post » Sob sty 17, 2009 19:41

A nie mówiłam ( Liska się obraziła bo pani zaczęła pachnieć jakąś dziwną wonią fretkami :lol: )

Aanka

Od: Pt sie 29, 2008 20:06

Post » Sob sty 17, 2009 21:24

Mu wybredna pozdrawia wybredna Liske :D

Nie ma jak testowanie i tresowanie Duzych ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

[poprzednia][następna]