Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dominikanna1 pisze:Dobry wieczór. Gdzie są te działki opuszczone?
Piękne Dzieki "Usagi_pl". Slicznie Ci DziękujemyUsagi_pl pisze:Przejrzałam zasoby finansowe i poproszę konto p.Izy na priv - chociaż tak pomogę na razie.
Minik pisze:mam pytanie....czy ktoś widział u kotów grypę żołądkową?
Dziękuję Ci Mario65 jak i Tobie JA-BA za Dobre i Wyrozumiale Serce. Bardzo Wam Dziękuję za zrozumienie tej cięzkiej dla mnie też sytuacji. Cieszę się Ze są tak Wspaniałe Osoby na ktore możemy liczyć. Mario65 numer konta nadal ten sam prawdopodobnie konto ulegnie zmianie dopiero od Lutego ale o tym Wszyscy zostaną poinformowani. Oprócz dodatkowych problemow ktore wczoraj zaistnialy a o ktorych narazie pisać nie będe dziś doszedl mi jeszcze problem w Rodzinie. Dlatego przepraszam za to że będe być może nieobecna na wątku.Serdecznie Wszystkim Dziekuję za Wsparcie psychiczne i finansowe.Pytam Wszystkich Opiekunow Wirtualnych bo mają w tej kwestii prawo wyboru. Nie mam nic do ukrycia i dlatego chciałabym znac opinie Wszystkich.mario65 pisze:Witam!
Przypomnijcie mi drogie Panie czy wpłacać dalej można na konto Pani Izy jako"wirtualny opiekun"?? Czy moze jest nowe konto?
Wole zapytać na wszelki wypadek.
P. Izo co do mnie to oczywiście że się zgadzam na pozielenie sie jedzonkiem,
nie trzeba pytać
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], sylwiakociamama i 170 gości