ADOPCJE PUCHATKOWA II.. proszę o zamknięcie..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 17, 2009 9:11

Zirr polozyla sie dobrze po 2 w nocy wiec znajac ja nie spodziewam sie zeby wstala przed 10 8)

jak sie doprowadzi do stanu przytomnosci to zapewne i ogarnie porannie towarzystwo to zrobi fotki bo wczoraj obiecywala... :wink:
Obrazek
Obrazek

Sabeena_

Od: Śro lis 12, 2008 16:30

Post » Sob sty 17, 2009 9:18

aamms pisze:Te cztery EXO, ktore wczoraj przywiozla zirr powinny miec mikrochipy.. jesli maja, to po numerze latwo da sie je zidentyfikowac.. Jak sie ladnie usmiechniemy do lrafala, to rodowody moze tez da sie odtworzyc.. :twisted:

Beda fotki? :oops:

Aniu zdaje się że zgodnie z przepisami o duplikat rodowodu może wystapic tylko hodowca.
Trzeba hodowlę naciskac aby wydała
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob sty 17, 2009 9:25

dalia pisze:
aamms pisze:Te cztery EXO, ktore wczoraj przywiozla zirr powinny miec mikrochipy.. jesli maja, to po numerze latwo da sie je zidentyfikowac.. Jak sie ladnie usmiechniemy do lrafala, to rodowody moze tez da sie odtworzyc.. :twisted:

Aniu zdaje się że zgodnie z przepisami o duplikat rodowodu może wystapic tylko hodowca.

Ja nie pisałam o uzyskaniu rodowodu, tylko wiedzy na jego temat..
To też może tylko hodowca?
Jesli tak, to nie wiedziałam..
Ale chyba będzie trudno.. :?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob sty 17, 2009 9:30

Sabeena_ pisze:Jek - tylko wez pod uwage ze on jest niekuwetkowy i problemowy jesli chodzi o przewod pokarmowy - jada TYLKO mokre i najlepiej miesko...- przynajmniej wg tego co wierdzila poprzednia wlascicielka...

No i przed nim na razie dosc dluga droga diagnozowania - nie wiemy czy to jest kwestia ze tak powiem "zewnetrzna" - czyli jakis uraz, zle karmienie itd, czy może zaburzenia wzrostu spowodowane sa czyms innym...

A może on jest mały z natury? Taki tea cup? Gdzieś coś o tym czytałam. Co do jedzenia nie byłoby problemu, natomiast diagnostyka - domek w małym miasteczku. A co to znaczy niekuwetkowy? Nie umie czy nie chce? Był wychodzący? Ten domek ma ogródek ale niezbyt bezpieczny. Popytam, ale przydałyby się fotki. Czy ten kotek nie był przypadkiem w parze z kicią od kobiety która likwiduje dom i wyjeżdża? Widziałam coś takiego na allegro. Chciałam napisać ale aukcja została zakończona.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Sob sty 17, 2009 9:30

aamms pisze:
dalia pisze:

Ja nie pisałam o uzyskaniu rodowodu, tylko wiedzy na jego temat..
To też może tylko hodowca?
Jesli tak, to nie wiedziałam..
Ale chyba będzie trudno.. :?

jeśli chodzi o informacje o rodowodzie to sądze ze Rafal pomoze - to nie jest zarezerwowane dola hodowcy. Rafal dojdzie do danych.
ja inaczej zrozumialam - zrozumialam że chodzi o duplikaty rodowodów
Obrazek

dalia

Post » Sob sty 17, 2009 9:31

O matko , tyle exo na jeden raz????? 8O

Czekam na zdjęcia, może będą.. :?:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob sty 17, 2009 9:37

kristinbb pisze:O matko , tyle exo na jeden raz????? 8O

Oooo.. 8O
Czyżby Czekoladowy nie wystarczał? :twisted: :ryk:

A nie mówiłam, że to zaraźliwe.. :mrgreen:

aamms

Post » Sob sty 17, 2009 9:53

Jek pisze:
Sabeena_ pisze:Jek - tylko wez pod uwage ze on jest niekuwetkowy i problemowy jesli chodzi o przewod pokarmowy - jada TYLKO mokre i najlepiej miesko...- przynajmniej wg tego co wierdzila poprzednia wlascicielka...

No i przed nim na razie dosc dluga droga diagnozowania - nie wiemy czy to jest kwestia ze tak powiem "zewnetrzna" - czyli jakis uraz, zle karmienie itd, czy może zaburzenia wzrostu spowodowane sa czyms innym...

A może on jest mały z natury? Taki tea cup? Gdzieś coś o tym czytałam. Co do jedzenia nie byłoby problemu, natomiast diagnostyka - domek w małym miasteczku. A co to znaczy niekuwetkowy? Nie umie czy nie chce? Był wychodzący? Ten domek ma ogródek ale niezbyt bezpieczny. Popytam, ale przydałyby się fotki. Czy ten kotek nie był przypadkiem w parze z kicią od kobiety która likwiduje dom i wyjeżdża? Widziałam coś takiego na allegro. Chciałam napisać ale aukcja została zakończona.

Pani na allegro ktora likwiduje i wyjezdza miala 2 kotki;) w tym jedna owszem , mniejsza ale nie az tak :wink:

Czy jest malutki naturalnie czy nienaturalnie to sie dowiemy prawdopodobnie po badaniach...

Czemu jest niekuwetkowy nie wiemy - pytalam wczoraj ale maly lobuz nie chcial odpowiedziec...tylko mruczal i sie mizial... 8)

nie byl wychodzacy ...

Generalnie poniewaz jest przeslodki i chwyta niesamowicie za serce, bedzie szukal domu ze zlotymi klamkami...
Obrazek
Obrazek

Sabeena_

Od: Śro lis 12, 2008 16:30

Post » Sob sty 17, 2009 9:58

Sabeena_ pisze:Dziekujemy bardzo, ale nic by sie nie udalo bez olbrzymiej pomocy mirki_t oraz Toszy oraz pomocy 15 pietra i Usagi_pl.

Dziekujemy Wam dziewczyny...

Dla Mirki_t,Toszy 15 piętra i Usagi_pl-najserdeczniejsze,puchate podziękowania składa Fundusz Puchatek
Serniczek

Post » Sob sty 17, 2009 9:59

Serniczek pisze:
Sabeena_ pisze:Dziekujemy bardzo, ale nic by sie nie udalo bez olbrzymiej pomocy mirki_t oraz Toszy oraz pomocy 15 pietra i Usagi_pl.

Dziekujemy Wam dziewczyny...

Dla Mirki_t,Toszy 15 piętra i Usagi_pl-najserdeczniejsze,puchate podziękowania składa Fundusz Puchatek

Kasi_D również.. :1luvu:

aamms

Post » Sob sty 17, 2009 9:59

aamms pisze:
kristinbb pisze:O matko , tyle exo na jeden raz????? 8O

Oooo.. 8O
Czyżby Czekoladowy nie wystarczał? :twisted: :ryk:

A nie mówiłam, że to zaraźliwe.. :mrgreen:

Tylko popatrzeć... :evil: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob sty 17, 2009 10:02

dalia pisze:pierwsza ma byc odebrana koteczka, która spedzała mi sen z oczu ostatnie pół roku.
Później biszkoptowa (chyba) mco i na końcu Michalina.
pierwsza kotka ma być w samochodzie ok 9.00
siedze i zagryzam paluchy :oops:
bo do czasu aż sie nie dowiem że Pieczarka ją ma to spokojna nie będę
to tyle na początek pracowitej soboty

Mnie też ta pierwsza MCO spędzała sen z oczu. I też czekam na wiadomośc od Pieczarki. Trzymajcie kciuki by wszystko poszło dobrze.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob sty 17, 2009 10:08

MariaD pisze:
dalia pisze:pierwsza ma byc odebrana koteczka, która spedzała mi sen z oczu ostatnie pół roku.

Mnie też ta pierwsza MCO spędzała sen z oczu. I też czekam na wiadomośc od Pieczarki. Trzymajcie kciuki by wszystko poszło dobrze.

nie wytrzymałam, wysłalam smsa i cisza :strach:
zaraz będe dzwonic, bo juz nie wyrzymuje 8)
nie spie od 6.00 empatycznie z Pieczarką (wczoraj mi powiedziala że o 6.00 mają pobudkę 8) )
prosilam ja aby się zorientowala jakie inne kociast tam są i niby wiem że na to potrzebny czas, ale mimo wszystko.... :oops:
Obrazek

dalia

Post » Sob sty 17, 2009 10:11

dalia pisze:
MariaD pisze:

nie wytrzymałam, wysłalam smsa i cisza :strach:
zaraz będe dzwonic, bo juz nie wyrzymuje 8)
nie spie od 6.00 empatycznie z Pieczarką (wczoraj mi powiedziala że o 6.00 mają pobudkę 8) )
prosilam ja aby się zorientowala jakie inne kociast tam są i niby wiem że na to potrzebny czas, ale mimo wszystko.... :oops:

zadzwoniłam :oops:
jeszcze wszystko przed nami
Pieczarka dopiero dojeżdza
jak juz będzie po to da gluchacza
kciuki potrzebne
Obrazek

dalia

Post » Sob sty 17, 2009 10:19

dalia pisze:zadzwoniłam :oops:
jeszcze wszystko przed nami
Pieczarka dopiero dojeżdza