To widać pełna zgoda zapanowała.

Ja już być na badaniach.
Zmarznąć, bo jeszcze o rynek musiałam zahaczyć, ale jajka naprawdę były potrzebne. Resztę tylko pooglądałam ale stwierdziłam, że nic konkretnego dla moich''dzieci'' nie mają.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:To widać pełna zgoda zapanowała.![]()
Ja już być na badaniach.
Zmarznąć, bo jeszcze o rynek musiałam zahaczyć, ale jajka naprawdę były potrzebne. Resztę tylko pooglądałam ale stwierdziłam, że nic konkretnego dla moich''dzieci'' nie mają. :lol:
kasia86 pisze:U mnie Molisia sie tak rozkokosiła, że gania moje koty, z pazurkami do Kubisi na ten przykład.A biedna Kubisia nie wie co się dzieje.
![]()
Do Franciszka to samo, ale ten to zaraz zwiewa, taki to jest z niego chojrak.![]()
anna09 pisze: Kasia chyba w końcu spełniła swoje marzenie o wyrzuceniu Bisi z fotelaCudownie, że dziewczynki powoli (bardzo wolno) zaprzyjaźniają się
![]()
Pozdrawiamy cieplutko Ciebie, a dziewczynkom przesyłamy całe mnóstwo głasków i buziaków![]()
weatherwax pisze:Kasia z Bisią na jednej kołdrze!?
Mruczka78 pisze: Nawet nie wiesz jaką przyjemność sprawiają mi nowe zdjęcia Twoich futerek. Są takie śliczne, wygłaskaj je ode mnie i ucałuj od Tesi
. Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiamy
.
kasia86 pisze:mb pisze:Jak tak dalej pójdzie, to mam szansę odzyskać fotel, który kiedyś był MÓJ
![]()
Proponuję spanie w fotelu, ktoś powinien ustąpić.
mb pisze:kasia86 pisze:mb pisze:Jak tak dalej pójdzie, to mam szansę odzyskać fotel, który kiedyś był MÓJ
![]()
Proponuję spanie w fotelu, ktoś powinien ustąpić.
Dobre, nie powiem
kasia86 pisze:A co?
Może za mało miejsca byś miała na fotelu?![]()
kasia86 pisze: Ja swego czasu tylko mogłam spać na siedząco, ale to stare dzieje.
mb pisze:Też mi się tak raz przytrafiło: przez 10 dni spałam na siedząco, bo tak potwornie bolał mnie brzuch z lewej strony, że nie byłam w stanie naciągać się w pozycji leżącej. Było to interesujące doświadczenie
kasia86 pisze:A z powodu oddychania. Teraz też muszę mieć wyżej pod głową,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości