Bombilla i reszta - PUMCI JUŻ NIE MA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 15, 2009 13:49

mb pisze:
kasia86 pisze: A dlaczego to Bisia jest wywłaszczona z fotela?

Odpowiedź na to pytanie jest na zdjęciach:

to Katarzyna wywłaszczyła Bisię :lol:

kasia86 pisze:
mb pisze:Obrazek Obrazek

Trzymam kciuki za testy i badanie kręgosłupa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

To widać pełna zgoda zapanowała. :D

Ja już być na badaniach.
Zmarznąć, bo jeszcze o rynek musiałam zahaczyć, ale jajka naprawdę były potrzebne. Resztę tylko pooglądałam ale stwierdziłam, że nic konkretnego dla moich''dzieci'' nie mają. :lol:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sty 15, 2009 17:00

kasia86 pisze:To widać pełna zgoda zapanowała. :D

Ja już być na badaniach.
Zmarznąć, bo jeszcze o rynek musiałam zahaczyć, ale jajka naprawdę były potrzebne. Resztę tylko pooglądałam ale stwierdziłam, że nic konkretnego dla moich''dzieci'' nie mają. :lol:

Owszem, prawie całkowita. Czasem tylko ktoś jeszcze podniesie łapkę ostrzegawczo, ale na tym się kończy :lol:

Słusznie - byle czego nie można przecież "dzieciom" kupować :lol:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw sty 15, 2009 18:56

U mnie Molisia sie tak rozkokosiła, że gania moje koty, z pazurkami do Kubisi na ten przykład. :roll: A biedna Kubisia nie wie co się dzieje. :lol:
Do Franciszka to samo, ale ten to zaraz zwiewa, taki to jest z niego chojrak. :lol:
Pilnuję Molisi jak ją wypuszczam. Do Gagusi jej nie dopuszczam, a one tak by się chciały razem bawić. :crying:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw sty 15, 2009 23:04

Kasia chyba w końcu spełniła swoje marzenie o wyrzuceniu Bisi z fotela :lol: Cudownie, że dziewczynki powoli (bardzo wolno) zaprzyjaźniają się :wink:

Pozdrawiamy cieplutko Ciebie, a dziewczynkom przesyłamy całe mnóstwo głasków i buziaków :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt sty 16, 2009 16:05

kasia86 pisze:U mnie Molisia sie tak rozkokosiła, że gania moje koty, z pazurkami do Kubisi na ten przykład. :roll: A biedna Kubisia nie wie co się dzieje. :lol:
Do Franciszka to samo, ale ten to zaraz zwiewa, taki to jest z niego chojrak. :lol:

Wyglada na to, że Molisia ma charakterek podobny do charakterku Bisi :lol:

A Franuś to wygląda na delikatnego i grzecznego kotka, więc trudno się dziwić, że nie wdaje się w nawet małe awanturki :smiech3:

anna09 pisze: Kasia chyba w końcu spełniła swoje marzenie o wyrzuceniu Bisi z fotela :lol: Cudownie, że dziewczynki powoli (bardzo wolno) zaprzyjaźniają się :wink:

Pozdrawiamy cieplutko Ciebie, a dziewczynkom przesyłamy całe mnóstwo głasków i buziaków :D

Dziękujemy za pozdrowienia, głaski i buziaki :D

Z tym zaprzyjaźnianiem się to rzeczywiście jest raczej właśnie tak: :wink:
Ale sprawiedliwość trzeba dziewczynom oddać: żadnych awantur nie ma już od dawna :D

A Bisia, od czasu wyzucia :wink: z fotela, sypia głównie na kanapie, czego dowodem są poniższe, kolejne zdjęcia pościelowe :lol:

Zdjęcia są niezbyt ostre, bo zrobiłam je komórką i ręce drżały mi z emocji, żeby śpiące królewny się nie obudziły i nie zepsuły sesji :lol:
Trzeci kot wybrał samotnię na szafie :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:!: Jak tak dalej pójdzie, to mam szansę odzyskać fotel, który kiedyś był MÓJ :!:
:ryk:

mb

Post » Pt sty 16, 2009 17:31

Kasia z Bisią na jednej kołdrze!? Idzie ku lepszemu! :D

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Pt sty 16, 2009 18:28

MB widzę, że życie Cię nie rozpieszcza mam nadzieję, że wyjdziesz na prostą :D i ze zdrowiem nie będziesz miała już problemów czego Ci całym sercem życzę . Mam nadzieję, że Twoja sytuacja finansowa się poprawi na tyle , aby zadbać o siebie. Jesteś tak wspaniało-ciepłą osobą, że sercem jestem przy Tobie. Tak anemia mnie kończy fizycznie , praktycznie nie mam siły na nic poza tym jestem wyniszczona psychicznie. A takie życie.... Nawet nie wiesz jaką przyjemność sprawiają mi nowe zdjęcia Twoich futerek. Są takie śliczne :love: , wygłaskaj je ode mnie i ucałuj od Tesi :D . Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiamy :D .
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Pt sty 16, 2009 20:55

weatherwax pisze:Kasia z Bisią na jednej kołdrze!?

Fakt - szokujące :lol:

Kto przed rokiem o tej samej porze pomyślałby, że to w ogóle będzie możliwe? :D

Mruczka78 pisze: Nawet nie wiesz jaką przyjemność sprawiają mi nowe zdjęcia Twoich futerek. Są takie śliczne :love: , wygłaskaj je ode mnie i ucałuj od Tesi :D . Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiamy :D .

Dziewczyny dziękują za głaski i komplementy :D
Szczególnie ciepło dziękują Tesi za całusy :D

Cóż, moje życie już takie jest: raz na wozie, raz pod wozem. Ale ta przypadłość dotyka wszystkich niestety :lol:
Teraz, od czerwca, powodzi mi się bardzo dobrze, ale z przyzwyczajenia oszczędzałam na sobie (chociaż nie musiałam) i takie są efekty.

A Tobie, Mruczko78, życzę, abyś znalazła jakiegoś naprawdę dobrego lekarza, który potraktuje Twoje kłopoty ze zdrowiem kompleksowo i pozwoli Ci cieszyć się pełnią zdrowia i życia. Jesteś taka młoda! Jeszcze tyle przed Tobą. Musisz odzyskać siły i radość. Ja nie widzę innego wyjścia i trzymam kciuki za Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Pt sty 16, 2009 21:17

mb pisze:A Bisia, od czasu wyzucia :wink: z fotela, sypia głównie na kanapie, czego dowodem są poniższe, kolejne zdjęcia pościelowe :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:!: Jak tak dalej pójdzie, to mam szansę odzyskać fotel, który kiedyś był MÓJ :!:

Proponuję spanie w fotelu, ktoś powinien ustąpić. :lol:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sty 16, 2009 21:23

kasia86 pisze:
mb pisze: :!: Jak tak dalej pójdzie, to mam szansę odzyskać fotel, który kiedyś był MÓJ :!:

Dobre, nie powiem :ryk:

mb

Post » Pt sty 16, 2009 21:58

mb pisze:
kasia86 pisze:
mb pisze: :!: Jak tak dalej pójdzie, to mam szansę odzyskać fotel, który kiedyś był MÓJ :!:

Dobre, nie powiem :ryk:

A co?
Może za mało miejsca byś miała na fotelu? :lol:

Ja swego czasu tylko mogłam spać na siedząco, ale to stare dzieje. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sty 16, 2009 22:06

kasia86 pisze:A co?
Może za mało miejsca byś miała na fotelu? :lol:

Nie, byłoby w sam raz (gdyby podłożyć krzesło pod nogi) :lol:

kasia86 pisze: Ja swego czasu tylko mogłam spać na siedząco, ale to stare dzieje. :wink:

Też mi się tak raz przytrafiło: przez 10 dni spałam na siedząco, bo tak potwornie bolał mnie brzuch z lewej strony, że nie byłam w stanie naciągać się w pozycji leżącej. Było to interesujące doświadczenie :evil:

mb

Post » Pt sty 16, 2009 22:13

mb pisze:Też mi się tak raz przytrafiło: przez 10 dni spałam na siedząco, bo tak potwornie bolał mnie brzuch z lewej strony, że nie byłam w stanie naciągać się w pozycji leżącej. Było to interesujące doświadczenie :evil:

A z powodu oddychania. Teraz też muszę mieć wyżej pod głową, ale na fotel sie nie przeniosę bo od dawna już ich nie mam w domu.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sty 16, 2009 22:23

kasia86 pisze:A z powodu oddychania. Teraz też muszę mieć wyżej pod głową,

Współczuję Ci. Pewnie masz uczucie duszenia się, gdy górna połowa ciała znajduje się zbyt nisko - to musi być okropne uczucie :(

mb

Post » Pt sty 16, 2009 22:34

Zgadza się.
Nie mogę leżeć na wznak na prostym.
Nie trzeba narzekać, inni mają dużo gorzej.
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]