czarna_agis pisze:Nie ciesz się.
Aż tak łatwo się nie wymigasz![]()
JESTEŚ NAM POTRZEBNA
Ano.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna_agis pisze:Nie ciesz się.
Aż tak łatwo się nie wymigasz![]()
JESTEŚ NAM POTRZEBNA
Dankaa pisze:HOP
a co do czarnych kotów, to dla kogoś kto ma tylko jednego kota, czarnego,
to to jest koszmarZwłaszcza w zimowe, ciemne wieczory czarne koty uwielbiają skakać z mebli, chować się itp... Dzwoneczek lub zwał
Kaprys2004 pisze:Dankaa pisze:HOP
a co do czarnych kotów, to dla kogoś kto ma tylko jednego kota, czarnego,
to to jest koszmarZwłaszcza w zimowe, ciemne wieczory czarne koty uwielbiają skakać z mebli, chować się itp... Dzwoneczek lub zwał
Wiesz, wystarczy, że siedzi sobie taki w ciemnym przedpokoju... Wyrzuty sumienia murowane jak się na niego wejdzie!!
Bure też ma barwy ochronne..
Kaprys2004 pisze:U mnie wszystkie kolory są inteligentne, choć emocjonalnie są zróżnicowane i pewnie stąd są różnice.
behemotka pisze:Kaprys2004 pisze:U mnie wszystkie kolory są inteligentne, choć emocjonalnie są zróżnicowane i pewnie stąd są różnice.![]()
![]()
![]()
Skąd takie wzięłaś?
Kaprys2004 pisze:behemotka pisze:Kaprys2004 pisze:U mnie wszystkie kolory są inteligentne, choć emocjonalnie są zróżnicowane i pewnie stąd są różnice.![]()
![]()
![]()
Skąd takie wzięłaś?
Nawet, jeżeli nie są, to albo mi się tak wydaje, albo tak bardzo chcę w to wierzyć![]()
Głupie nie są w każdym razie..
Dwa wzięłam z prywatnych źródeł, a całą resztę od JopopPolecam!!
behemotka pisze:Kaprys2004 pisze:behemotka pisze:Kaprys2004 pisze:U mnie wszystkie kolory są inteligentne, choć emocjonalnie są zróżnicowane i pewnie stąd są różnice.![]()
![]()
![]()
Skąd takie wzięłaś?
Nawet, jeżeli nie są, to albo mi się tak wydaje, albo tak bardzo chcę w to wierzyć![]()
Głupie nie są w każdym razie..
Dwa wzięłam z prywatnych źródeł, a całą resztę od JopopPolecam!!
Ja mam dwa z okresu przedforumowego i dwa od jopop... Podsumowanie: trzy tępe, jedno wredne
Też polecam!
Kaprys2004 pisze:całą resztę od JopopPolecam!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, DanielGek, muza_51 i 91 gości