130 kotów ma tylko Izę - KONIEC MOJEJ WSPÓŁPRACY !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 15, 2009 22:47

Iza... to się horror robi!!!! :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
To nie jest do ogarnięcia tylko przez Ciebie - musi być ktoś jeszcze do pomocy!

Słuchajcie oprócz znanych nam metod pomocy trzeba jakąś petycje do władz miast i zbierać podpisy albo co i ich tam bombardować by coś zrobili !! Pojedyncze wnioski niczego nie zmienią!
ObrazekObrazek

Minik

Od: Wto cze 24, 2008 12:50

Post » Czw sty 15, 2009 22:49

Korciaczki pisze:Jesteśmy pierwszy raz na kotach p. Izy :ok:
Chętnie byśmy zostały wirt. opiekunem buraska- ale teraz odpada... :cry:
Mocno mocno trzymamy kciuki...

Na pewno jakiś kociak się znajdzie :D po prostu nei jesteśmy w stanie wstawić zdjęcia wszystkich kociaków do wątku. Jak nadal jesteście chętni na kociaczka to zaraz Wam Iza coś podpowie, może macie jakieś upodobania kolor, płeć wiek itp ?

No i witamy serdecznie na wątku!! Mam nadzieje ze często będziemy Was gościć.
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Czw sty 15, 2009 22:51

Minik pisze:Iza... to się horror robi!!!! :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:

Słuchajcie oprócz znanych nam metod pomocy trzeba jakąś petycje do władz miast i zbierać podpisy albo co i ich tam bombardować by coś zrobili !! Pojedyncze wnioski niczego nie zmienią!

zgadzam się z Minik dodatkowa 100 nei dałabyś sobie rady, jednak ne można tak tego zostawić coś trzeba zrobić. A jak z Tozu piszesz że z nimi rozmawiałaś co oni na ten temat. oczywiście zapas karmy suchej dla tego faceta trzeba znaleźć. jakby mógł chociaż im dać. Matko to jest okropne :strach: :strach: :strach:
Obrazek--

nifredil

Post » Czw sty 15, 2009 22:53

nifredil pisze:ja Was przepraszam, ale normalnie dzisiaj objazdówka z rodzicami musiała być zaliczona ;)

Witam Nifredil...! ale za każdym razem mam problem z napisaniem Twojego nicku... muszę się zastanawiać nad literkami - przyznaj się lepiej skąd go wyczarowałaś?

No mój nick prosty - uwielbiam Tolkiena i to jest własnie przez niego wymyślone. Nifredil to kwiat elfów który zakwita tylko w nocy :D

Dzięki :D teraz już widzę światło -również za akcje na wątku starszej Pani...
bosh komp mi się zacina normalnie wrrrrr

:evil: :evil: :evil: ciągle resecę i resecę... nigdzie nie mogę zareagować w porę i czas
ObrazekObrazek

Minik

Post » Czw sty 15, 2009 22:59

Minik głaskać mówić czule a jak nei pomaga to Obrazek zawsze pomaga :D
Obrazek--

nifredil

Post » Czw sty 15, 2009 23:14

to trzy kotki które pojawiły się ostatnio na terenie opuszczonych działek. dziś doszedł kolejny bardzo podobny do Węgielka.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek--

nifredil

Post » Czw sty 15, 2009 23:15

jaki ten ostatni ma śmieszny ogonek :) taki pierścionek przy doopce :D
Obrazek--

nifredil

Post » Czw sty 15, 2009 23:29

nifredil pisze:Minik głaskać mówić czule a jak nei pomaga to Obrazek zawsze pomaga :D

Przerabiałam wszelkie metody głasków :?
ObrazekObrazek

Minik

Post » Czw sty 15, 2009 23:32

nifredil pisze:
Minik pisze:Iza... to się horror robi!!!! :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:

zgadzam się z Minik dodatkowa 100 nei dałabyś sobie rady, jednak ne można tak tego zostawić coś trzeba zrobić. A jak z Tozu piszesz że z nimi rozmawiałaś co oni na ten temat. oczywiście zapas karmy suchej dla tego faceta trzeba znaleźć. jakby mógł chociaż im dać. Matko to jest okropne :strach: :strach: :strach:
Oczywiście że nie dam sobie rady. Przecież po to wlasnie dzwonilam do TONZ. Teraz trzeba dać im jeść to jest priorytet. Pomóc mogę ale niech oni szukają ludzi. A jakie petycje? Dokąd i o co?To są koty wolnożyjace, ktoś ma je wyłapać? Przewieżć? Gdzie?
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw sty 15, 2009 23:33

nifredil pisze:jaki ten ostatni ma śmieszny ogonek :) taki pierścionek przy doopce :D

właśnie się zastanawiałam co on tam takiego ma :ryk: :ryk: :ryk:
a tak na marginesie pewnie te wszystkie nowe nabytki stołówkowe Izuni to co bardziej poszukujące zwiadowczo koty z tych działek...
ObrazekObrazek

Minik

Post » Czw sty 15, 2009 23:34

Boze to straszne co sie dzieje
mnie tez ciezko z tym na sercu
mam troche rzeczy na bazraek od mojego szefuncia takze na weekend cos moze Nifredil wystawimy co by bylo na karme dla tego pana choc narazie sucha zeby te biedactwa mialy co jesc

caly czas tak mysle o tych biedactwach,niestety moja przeprowadzka wiaze sie z tym ze niestety bede musiala trzy mordki zostawic :cry: :cry: :cry:
na szczescie sa tu ludzie na okolo w domkach ktorzy maja swoje koty i przy okazji dokarmiaja inne jest ich pare ale zawsze jacys sa

pani Izo cos wymyslimy,cos zorganizujemy a moze do pomocy jednak tych harcerzy zatrudnic zeby pojechali raz dzinnie i ponakladali suchego w miseczki i porozkladali na tych dzialkach w dzien

PANI IZO JA W TYM WIDZE JAKIES ROZWIAZANIE PROSZE SIE ZASTANOWIC,HARCERZE SA OD TEGO ZEBY POMAGAC A SKORO TE KOTY SA BARDZO WYGLODZONE TO BEDZIE IM WSZYSTKO JEDNO KTO IM TO JEDZENIE PRZYNIESIE.WIEC JESZCZE RAZ PROSZE POMYSLEC :roll:
POZDRAWIAM

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw sty 15, 2009 23:47

Wiora ja nie znam Zadnych Harcerzy. Ostatnio też nici byly z pomocy.Tu trzeba dzialac teraz natychmiast. Nie ma czasu na czekanie.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw sty 15, 2009 23:52

z harcerzami mogę się zapytac agiis ona coś pisała że jakiś zna. Teraz już wiadomo ale koty za m-c nie znikną to pewne...

Teraz ja myślę że z tych wszystkich pieniędzy co przyszło trzeba zamówić zapas karmy i troszkę zostawić temu facetowi o ile zadeklaruje że da im
Obrazek--

nifredil

Post » Czw sty 15, 2009 23:59

słuchajcie trzeba znaleźć wolontariuszy...jednego co najmniej a najlepiej dwóch ! żeby na zmianę działali...
może w TOZ- ie by kogoś takiego znaleźli w lecznicy pytać... to chyba najbardziej adekwatne miejsca.. no i schron...

a z tą petycją warto też przemyśleć... przecież nawet na miau można tą akcje rozreklamować by zbierać podpisy...
i konieczne by ktoś w celu udokumentowania zrobił zdjęcia tym kotkom pozamarzanym... makabryczne ale może być argumentem... pozostawione zwłoki z punktu sanepidu nie do przyjęcia a większa ich ilość... zostawiam bez komentarza...
ObrazekObrazek

Minik

Post » Pt sty 16, 2009 0:04

Anna3 Iza proponuje imię GOTEK. co TY na to?????

No zdjęcia Twojego kociaczka :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek--

nifredil

[poprzednia][następna]