problematyczne dokocenie.... s.2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 24, 2003 13:25

Cypisek jest cuuuudny i mocno podobny do ruska :lol: Takie ma śliczne futerko :love:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro gru 24, 2003 13:34

Myszka.xww pisze:Cypisek jest cuuuudny i mocno podobny do ruska :lol: Takie ma śliczne futerko :love:

hi hi :lol:
thx

Pinky, właśnie mamy zamiar z TZtem poszukać cierpliwie (adopcja Kiry odbyła sie "na wariata")

pozdrowienia i dzieki

zastanawiam się tylko czy nie lepsza byłaby kotka - boję się bardzo tego, że kocisiowi mogłoby wpaść do łepetynki znaczenie (mimo kastracji czasem się to zdarza) ....... hmmmmmmm........... :?
YYahyoo & Kira & Melody

yyahyoo

Od: Wto paź 14, 2003 18:10

Post » Śro gru 24, 2003 13:37

Kocurki sa chyba bardziej przytulasne....ale nie wiem tego z doswiadczenia, bo mam dwie panny :) po prostu wiele razy slyszalam o lepszym charakterze kocurkow :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Śro gru 24, 2003 13:45

Dziewczyny, dzieki za skuteczny marketing!
Musiałam wyjść , wracam a tu... ho, ho, ho!

Yyahyoo, jesli w odpowiednim momencie wytniesz to nie będzie znaczył.

Cóż, tyle z mojej strony. 8)

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Śro gru 24, 2003 13:54

Widaziałam fotki-Cypisek jest słodziutki :love: więc zastanów się yyahyo :) ..

Axel

Od: Pt mar 07, 2003 20:59

Post » Śro gru 24, 2003 13:57

No właśnie zastanów się dobrze!

Pinky

Od: Pt gru 05, 2003 19:32

Post » Śro gru 24, 2003 14:08

Moje kocurki sa o wiele bardziej przytulaste od dziewczynek :)
A Lejus to juz szczegolnie :roll:
Ostatnio wywalil brzuchol do gory i zaczal machac wszystkimi lapkami - kazda w innym tempie i kierunku :lol: Myslalam, ze padne ze smiechu :wink:

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Śro gru 24, 2003 14:33

też uważam, że kocurki są bardziej przytulaśne :roll: .
No ale co kot to charakter :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro gru 24, 2003 14:41

Mam dwie panny i kocurka :D
Panny sa nietykalskie, za to Bogus :1luvu: miod malina-przytulina :1luvu:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Śro gru 24, 2003 15:24

My mamy dwóch chłopaków i obaj są bezjajeczni. Nie ma mowy oznaczeniu terenu. Jednego dostaliśmy już po kastracji a drugiego kastrowaliśmy po osiągnięciu odpowiedniego wieku. Żaden z nich nie wychowaywał się u nas od kociaka ...
A o ich przygodach jest osobny wątek...
Jeśli moge coś zasugerowac ... Zaadoptuj jakąś kocią biedulę a w zamian dostaniesz tyle miłości kociej że sama nie uwierzysz jak kochane potrafi byc takie stowrzenie i jak potrafi się odwdzięczać za dobre serce. Nasze są właśnie po takich adopcjach: jeden ze schroniska a drugi po 2 latach zycia w piwnicy. Pomyśl...Rozejrzyj dookoła...
Pozdrawiam, Krzysio

Krzysio

Od: Pt lut 21, 2003 0:59

Post » Śro gru 24, 2003 15:31

u mnie uklad kotka + kocurek swietnie sie sprawdza :D
bimis przyszed do nas jak bimisia miala ok 6 miesiecy i kochaja sie strasznie :D
Obrazek Obrazek

migaja

Od: Pon maja 06, 2002 15:54

Post » Śro gru 24, 2003 15:42

Gratuluję decyzji o dokoceniu, jest wspaniała , a ile radosci da jakiemus kociemu nieszczęściu. No bo zakładam ze nie bedzie to zaden kot z hodowli :lol:
Również polecam koty Kasi D. , ona biedaczka ma tyle roboty z kotkami specjalnej troski ze sprawiłabys ogromna radość jej i kotkowi który bardzo chce być rozpieszczany. :lol: :D A Cypisek jest słodki. Wykastrujesz gdy bedzie miał6, 7 miesięcy zanim zacznie znaczyc to nie będzie tego problemu.
Pozdrawiam cieplutko
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Pon gru 29, 2003 16:27

Krzysio pisze:Jeśli moge coś zasugerowac ... Zaadoptuj jakąś kocią biedulę a w zamian dostaniesz tyle miłości kociej że sama nie uwierzysz jak kochane potrafi byc takie stowrzenie i jak potrafi się odwdzięczać za dobre serce. Pomyśl...Rozejrzyj dookoła...

Kochani!! dzięki wielkie za rady :!:

niestety mieszkam na "porządnym" osiedlu i nie ma tu w okolicy żadnych wałęsających się kotów :(
poza tym jest jeszcze jedna kwestia....

Kirę wzięliśmy z "odruchu" serca... chore to to było, zakatarzone potwornie, zaświerzbione i wychudzone, a poza tym dzikie straszliwie :( (a były też do wyboru kotki "hodowlane dachowce")
udało nam sie kicia doprowadzic do pionu po bardzo długim leczeniu (pewnie wiecie na ten temat o wiele więcej ode mnie) - żeby moć ją leczyć wzięlam 3 miesiące urlopu bezpł w pracy. Momentami było tak źle z kociem, że baliśmy się, że trzeba będzie ją uśpić :(
teraz chcielibyśmy jednak wziąc kota zdrowego, bo nie stać nas już na luksus rezygnacji z pracy przez jedno z nas....

sorry, może niektórzy z was będą zawiedzeni, wiem, że macie wielkie :1luvu: serce
tak więc teraz z TZtem szukamy jakiegoś ruska (najlepiej ruskopodobny, bo nie stać nas na kupno kicia, a pseudohodowle odpadają) .... jeśli będziecie mieli jakieś info pliiiissss dajcie znać :)

pozdrowienia
YYahyoo & Kira & Melody

yyahyoo

Post » Pon sty 05, 2004 16:08

i...?

Pinky

Od: Pt gru 05, 2003 19:32

Post » Wto sty 06, 2004 13:04

Pinky pisze:i...?

jak widać w wątku pini o rudzielcu: "mój ci on jest! mój! :dance:

adoptowalismy kicia, którego ktoś wyrzucił w wigilię z samochodu :evil:

teraz BAAAAARDZO niecierpliwie czekamy kiedy będzie u nas, ale z tego co widzę chyba nie nastąpi to zbyt prędko, bo nie mamy transportu z katowic :placz:

pini założył wątek - ale niestey nie ma odzewu :placz:

trudno....
YYahyoo & Kira & Melody

yyahyoo

[poprzednia]