TYTEKwiecznygilarz,nasze smutaskowo i znów pseudo :( fotki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 13, 2009 10:54

mężowi Tantum Verde kup.....(tylko nie mów,że wiesz ode mnie-bo nie weżmie))
Serniczek

Post » Wto sty 13, 2009 11:53

Dorcia, głowa do góry, będzie dobrze:) Tytek zatęsknił za Panią Basią i musiał coś wymyśleć, żeby ją odwiedzić :twisted:
Panu Grzesiowi Homeovox pomoże, a jak nie to z takich ziołowych paskudztw dobre jest też coś o nazwie "Tymianek i podbiał" do ssania. Nam przynajmniej pomaga zawsze :)
Na poprawę (lekką) nastroju informuję, że Satu nas jednak lubi :D :dance: :dance2:
Była pieszczochą wcześniej i stwierdziła, że siedzenie samotnie, bez drapiącej łapki, jednak nie jest fajne, to nie dla niej :D :smokin:
Jak już będziesz brała ten tobołek i w świat, to zapraszamy do nas, miejsce pod łózkiem jeszcze się znajdzie :wink: (Info dla czytających: nie chcemy Dorci umieszczać w razie czego pod łóżkiem, tylko same chwilowo tam pomieszkujemy razem z naszym nowym kotem) :roll:
Obrazek Obrazek

Calza

Od: Śro paź 15, 2008 8:51

Post » Wto sty 13, 2009 12:13

Bardzo wam dziękuje .
Ariel :1luvu: prosze przypomnij mi adres ...

Tytek dzielnie zniósł pobieranko ,ale mizernie leciało .
Dostał troszkę suchego intenstinala i zjadł,wieczorkiem jedziemy na zastrzyki i może już będą wyniki.

przyjechałam do domu i zrobiło mi sie tak ciepło..tż,.zwlókł się z łóżka ,palił w piecu,posłał mi łóżko ...odkurzył .....i padł ,ale był taki szczęśliwy ,uśmiechnięty...
tak sobie pomyślałam że może jeszcze będzie dobrze...

Calza(y) wiedziałam Obrazek Obrazek Obrazek

Kochana Sacina ,mądra...
i znów mi się tak cieplutko zrobiło...

za gościne podłóżkową serdeczne Bóg zapłać :twisted: :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sty 13, 2009 13:01

Dzień dobry Dorciu, parę dni nie bylam i nie moge uwierzyć... Mój Tytek chory? :( wygłasz ode mnie i Tytusa, i TZ-a mocno i solidnie 8)

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto sty 13, 2009 14:05

Never zauważyłam twoją nie obecność :twisted:

Tytek biedny bardzo,a ja z nim :cry:

Sreberko nadal nie je ,nie mam jak mu podać leku ,będą musiała zastrzyki dawać ...
mruka,tuli się i potrzy łakomym wzrokiem i nic... :?

obiad się robi ..ogóreczana :wink:

i indyk z ryżem .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 13, 2009 14:42

indyk z ryżem.... 8)
ja mam znowu okres zaciskania pasa.... bardzo cięzki okres. 20 zł w portfelu..... zaszalałam ostatnio i kupiłam suche dla kotów z moich okolic- wiem, ze żle zrobiłam, ale musiałam.... było tak zimno... no i myslałam, że będzie kasa.... a kasa wirtualnie topnieje.... chodzi o kilkadziesiąt akcji, które od piątku spadły na łeb i szyję. zła jestem strasznie, najgorsze, że nie mogę dzisaij wykupić anytbiotyków, bo nie mam za co. jak sprzedam teraz akcje, to 700 zł w plecy. więc poczekam może z dzien jeszcze :roll: tylko że może być gorzej...
to jest resztka której nie sprzedałam w zeszłym roku, bo był krach na giełdzie. I ostatnio zaczęły sie ładnie piąć do góry, w czwaertek postanoiwłam sprzedać, w piątek zaczęły spadać. to nie są duże pieniądze, chciałam żeby dobiły do pułapu, kiedy wystarczą na spłacenie skarbówki :roll: No i teraz dupa. I znowu powrót do życia na jabłkach :?
To jak, idziemy na te żebry? :twisted:
jak tam MÓJ kot, Tytuniek najpiękniejszy i najmizialszy futrzak pod słońcem? (oprócz Zoe, Śnieguły i dudusia, oczywiście :wink: ) Czy został należycie wymiziany? A TZ? dostał już dziś swoją dzienną dawkę pieszczot? :P

Never

Post » Wto sty 13, 2009 15:39

ja o finansach nawet nie chce pisać ,to strasznie niefajny temat :twisted:

udziec już się piecze :wink:

jak by co to zapraszam :wink:

Tytek sie wdzięczył do mnie ,rozkładał i tulił ,jak by ciut weselszy pynio miał ....jedzenie nadal ledwo wchodzi..
chudzieńki jest taki :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 13, 2009 15:51

Chyba każdy ma teraz problemy finansowe :cry:
u nas tak samo ...
70 zł do 1-ego a pieluchy nie kupione, mleko też... koty już dawno o mokrym zapomniały... Suche wybłagałam od karmicielki ... :cry:

Trzeba żyć i cieszyć się najmniejszym promykiem słońca ... Tylko mi q*** blok wybudowali i du** ze słońca... :evil:

Wyć mi się chce... I jeść :evil:
mamuśka

Post » Wto sty 13, 2009 15:58

Mamuśka, damy radę... musimy. O indyku będę ciepło mysleć, za miesiąc na pewno sama zjem :P

Never

Post » Wto sty 13, 2009 18:40

Wyniki są ,na razie wiem że mocznik podwyższony,leukocyty też i stosunek globulin do ...i tu zapomniałam(albumin chyba) nie taki jak trzeba ,Basia umówiła mnie jutro na USG ... :cry:
to nie może być FIP i już ,nie Tytek..
potem jeszcze RTG ..

jak bym dostała obuchem w łeb...
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 13, 2009 18:55

8O :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
to nie może być ...
mamuśka

Post » Wto sty 13, 2009 19:22

nakarmiłam go convem teraz lęce do wetki...

mamuśka przepraszam ,nawet nie mam czym cie poratować... :oops:
mogę ci odsypać z pół kg suche dla kociaków ,tez dostałam Calza(y) :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 13, 2009 20:23

dorciu, może zapalenie pęcherza, albo coś z nerkami? i wcale nie takie straszne?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto sty 13, 2009 20:31

dorcia, uspokój sie!
i nie wygaduj glupot...
mamuśka

Post » Wto sty 13, 2009 22:39

na 100% nerki...ma na pewno nadżerki w pyszczku i dlatego nie je.Żadne tam FiP-y...nie i już!!!!!!! Nerki są podatne na powikłania..moje koty tez miewają...... :?
Serniczek

[poprzednia][następna]