Muszę zanabyć te plasterki, skoro piszecie, że dobre.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Acha Dziewczyny!!!! I zeby nie bylo ze ja alalfabetka jestem czy co? to chcialam uprzedzić że ponieważ piszę posty raczej dlugie lub bardzo dlugie to czesto robie to na szybko bo mam kupę roboty jak zwykle. Przez to czesto nie stosuję zmiękczen typu: ł tylko pisze l. Wiadomo o co chodzi?????? Mam nadzieję że mi wybaczycie????Przepraszam z góry
Swietny wybor Aglo!!!!! Jak byś go nie wzieła to chyba bym go sama zaadoptowala. Jest Kochany poprostu!!!!!! Matko a jak byś go zobaczyla latem jak sie odnalazl po tym jak zaginał prawie na ponad pol roku. No makabra byla nie Misio. On miał takie lyse place na grzbiecie ze wyglądal jak oskalpowany. Rany takie a chudy ze malo się nie przewracał. Teraz to byk sie taki zrobil. Futerko lśni. Wielki taki bysiorek jak trzeba. Dawalam mu witaminy na to futro codziennie do jedzonka prawie przez miesiac no i odroslo pięknie. On ma tylko taką szrame na pysiu ale to chyba jakaś dawna sprawa. No i ma brak zbieżnosci jednego oczka. ono mu ucieka na strone i nie patrzy nim na wprost. Trudno mi określic czy dobrze na nie widzi ale radzi sobie świetnie. To też moze byc pozostałosć jakiejs silnej infekcji wczesniej. Tak czy inaczej jest Cudny i calym sercem popieram Twoj Wyboraglo pisze:Luna jakieś 6 miesięcy ma. Kot okołoszyjny i gadający.
Starego Misia chcę, tego czarno-białego. Przecudny
Minik nie ma za co przepraszac. Nie zartuj. Przecież wszystko dla Kociaków. A jak sytuacja z karmą?Minik pisze:Iza z góry przepraszam!!
nie wiem jak zacząć słuchajcie sprawa jest tragiczna dziś rozmawiałam z tą panią co ma te 30 kotków ... tam jest masakra potrzebne jest wsparcie! Tylko przez święta poszło na leczenie około 1500 zł o reszcie nawet nie wspomnę, dziś jedna z kotek zmarła... w sumie 4 poważnie chore koty! nowe nabytki! Bardzo proszę o pomoc!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 149 gości