Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
GreenEvil pisze:No to szylcia ... przezdrowiej na tyle zebym mogla Cie wizac i bedziemy szukac domku![]()
pzdr
GreenEvil
Aleksandra59 pisze:GreenEvil pisze:No to szylcia ... przezdrowiej na tyle zebym mogla Cie wizac i bedziemy szukac domku![]()
pzdr
GreenEvil
Nie będziemy pobytu Szylci w lecznicy nadmiernie wydłużać, ale te objawy neurelogiczne muszą być jednak zdiagnozowane. Ja trzymam się wersji, że objawy neurologiczne jest to kwestia choroby uszka i zastosowane antybiotyki wszystko zniwelują
Aleksandra59 pisze:Generalnie to Szylcia ma stan zapalny, leukocyty są podwyższone. Max norma to 15,5 a Szylcia ma 52,6. Nie jest to wynik dramatyczny
Amica pisze:Aleksandra59 pisze:Generalnie to Szylcia ma stan zapalny, leukocyty są podwyższone. Max norma to 15,5 a Szylcia ma 52,6. Nie jest to wynik dramatyczny
![]()
Kot, który miał jak dotąd najwyzszy poziom leukocytów to była moja Amica (podczas ropomacicza) z wynikiem 32 (tysiące), nawet nie wyobrazałam sobie, że moze być az tyle, ale skoro wetki tak mówią to Bogu dzięki. W ogóle powiało optymizmem
ania-h pisze:Do Barby50: a Ksieciunia też wymiziałaś???? Przepraszam za OT.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 154 gości