Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Wszystko niby fajnie, ale mie najbardziej żal, że tatuś Piorunek i synek Piorunek nie będą razem
magdaradek pisze:casica pisze:Wszystko niby fajnie, ale mie najbardziej żal, że tatuś Piorunek i synek Piorunek nie będą razem
No szkoda, ale jak przyjdzie ktoś do schroniska adoptować małego Piorunka, to i tak będą rozdzieleninie zawsze da się wyadoptować dwa koty od razu, w tym dorosłego
![]()
ale tata Piorunek jest taki uroczy, że szybko powinien znaleść dom![]()
Karoluch pisze:zal rozdzielać rodzinkę. mogę wziąć oba Piorunki do dt, tylko ktoś musiałby pomoc transportowo, bom niezmotoryzowana.
Karoluch pisze:zal rozdzielać rodzinkę. mogę wziąć oba Piorunki do dt, tylko ktoś musiałby pomoc transportowo, bom niezmotoryzowana.
CoolCaty pisze:Z Piorunkami jesteśmy umówieni tak, ze rano andorka spróbuje odebrać Tatusia Pioruna ze schroniska i zawiezie go do Karoliny. Wieczorem odbierze małego Piorunka ode mnie i dowiezie go do jego tatulka.
Pytanie do Karoliny: Czy dac Ci leki dla nich, czy będziesz chciała zabrac je do swojego lekarza?
CoolCaty pisze:Ok, przygotuję leki. Podasz zastrzyki domięsniowe, prawda?
Mały to nie widac żeby tęsknił, bo wariuje jak mała małpka. Jak powariuje, to podje, zrobi siku, znowu powariuje i nagle przewraca się i zasypia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Maniek19 i 648 gości