Wielbłądzio pisze:a co to, Ciocie się rozpierzchły?
Przestraszyły się, że trzeba Cię wozić

Ja w środę mam lekarza na 19, więc mogłabym najwcześniej o 20.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:a co to, Ciocie się rozpierzchły?
Wielbłądzio pisze:mnie akurat nie trzeba, jeśli ktoś ma obiekcje przed wpuszczaniem kopytnych do samochodu (wiem, wiem, że klasyczne wielbłądy plują, srają i kopiąnaprawdę, co złego to nie ja, ale...), to mogę się przejść piechotą
![]()
![]()
kota w transporterze też mogę wziąć ze sobą, tylko klatki nijak(a źle mi było jak miałam jedną w domu - po co ja durna oddałam
)
Wielbłądzio pisze:
cholera, sam się odwiesił - może on jednak ma jakieś pojedyncze szare komórki![]()
?
a teraz poluje na cień na ścianie
Wielbłądzio pisze:(foch)![]()
a bo to ja wyglądam na taką, co pluje, kopie i (za przeproszeniem) sra w cudzych samochodach???
Ewutek pisze:Nie pierzchłam tylko od pół godziny intensywnie myślę o tym jak tu znaleźć jakiś cierpliwy domek na wsi, który zabrałby ode mnie w cholerę tę niebieską zarazę!!! Za godzine idę do pracy i w zwiazku z tym powinnam się już opacykować i ubrać. Wiszącą na oparciu fotela bluzkę miałam ubrać zanim będę maskę na twarz nakładać, ale po zdjęciu jej z oparcia okazało się, że mogę o tym zapomnieć bo... całe plecy ubioru są przerobione na ażurek (gruba bawełna!), a na samym środku bluzy jest wydarta pazurami dziura wielkości grejpfruta.![]()
Założę się, że niebieska cholera podczytywała wątek i zbierała inspiracje do brojenia.
Szlag mnie trafia bo mam trudności ze znalezieniem sensownych ubrań w rozmiarze 50/52
alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:(foch)![]()
a bo to ja wyglądam na taką, co pluje, kopie i (za przeproszeniem) sra w cudzych samochodach???
nie strasz
Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:(foch)![]()
nie strasz
a nawet jeśli wyglądam - to w tym przypadku pozory myląnie robię nic z wyżej wymienionych rzeczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 146 gości