Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 12, 2009 10:11

Wielbłądzio pisze:a co to, Ciocie się rozpierzchły :( ?

Przestraszyły się, że trzeba Cię wozić ;)

Ja w środę mam lekarza na 19, więc mogłabym najwcześniej o 20.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon sty 12, 2009 10:16

Widzę, że zgodnie ze starym porzekadłem - Licho nie śpi :twisted: tylko czuwa, nawet na parapecie ;)

Ciotki się nie rozpierzchły, tylko - co poniektóre - zastanawiają się, jak ogarnąć cały życiowy bałagan, który trzeba będzie w najbliższych tygodniach wyprostować ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon sty 12, 2009 10:21

mnie akurat nie trzeba, jeśli ktoś ma obiekcje przed wpuszczaniem kopytnych do samochodu (wiem, wiem, że klasyczne wielbłądy plują, srają i kopią :oops: naprawdę, co złego to nie ja, ale...), to mogę się przejść piechotą :wink: :twisted:
kota w transporterze też mogę wziąć ze sobą, tylko klatki nijak :twisted: (a źle mi było jak miałam jedną w domu - po co ja durna oddałam :roll: )

a poważniej: na razie jestem już z jedną Dobrą Duszą umówiona i o ile nic się nie zmieni, to alarm odwołany :) w przeciwnym wypadku - będę pamiętać...

o
Piotruś wiesza się właśnie na wieszaku od ścierek
zdejmować go czy nie zdejmować... :smokin: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 12, 2009 10:24

Wielbłądzio pisze:
o
Piotruś wiesza się właśnie na wieszaku od ścierek
zdejmować go czy nie zdejmować... :smokin: ?

Już byś chciała koteckowi zabawę popsuć? :twisted:

skaskaNH

Post » Pon sty 12, 2009 10:27

o, tu sie też Pluszów szkaluje :twisted:
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Pon sty 12, 2009 10:31

tylko troszeczkę :oops:
bo Plusza Bez Mózgu chyba niestety trochę się kocha...

cholera, sam się odwiesił - może on jednak ma jakieś pojedyncze szare komórki :roll: 8O ?
a teraz poluje na cień na ścianie :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon sty 12, 2009 11:15

Wielbłądzio pisze:mnie akurat nie trzeba, jeśli ktoś ma obiekcje przed wpuszczaniem kopytnych do samochodu (wiem, wiem, że klasyczne wielbłądy plują, srają i kopią :oops: naprawdę, co złego to nie ja, ale...), to mogę się przejść piechotą :wink: :twisted:
kota w transporterze też mogę wziąć ze sobą, tylko klatki nijak :twisted: (a źle mi było jak miałam jedną w domu - po co ja durna oddałam :roll: )

Dobra, to jakby co biorę tylko klatkę, a TY i kot jedziecie komunikacją miejską :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon sty 12, 2009 13:03

(foch) :twisted:

a bo to ja wyglądam na taką, co pluje, kopie i (za przeproszeniem) sra w cudzych samochodach :twisted: ???

Wielbłądzio

Post » Pon sty 12, 2009 13:09

Nie pierzchłam tylko od pół godziny intensywnie myślę o tym jak tu znaleźć jakiś cierpliwy domek na wsi, który zabrałby ode mnie w cholerę tę niebieską zarazę!!! Za godzine idę do pracy i w zwiazku z tym powinnam się już opacykować i ubrać. Wiszącą na oparciu fotela bluzkę miałam ubrać zanim będę maskę na twarz nakładać, ale po zdjęciu jej z oparcia okazało się, że mogę o tym zapomnieć bo... całe plecy ubioru są przerobione na ażurek (gruba bawełna!), a na samym środku bluzy jest wydarta pazurami dziura wielkości grejpfruta. Obrazek
Założę się, że niebieska cholera podczytywała wątek i zbierała inspiracje do brojenia.
Szlag mnie trafia bo mam trudności ze znalezieniem sensownych ubrań w rozmiarze 50/52 Obrazek

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Pon sty 12, 2009 13:44

Wielbłądzio pisze:
cholera, sam się odwiesił - może on jednak ma jakieś pojedyncze szare komórki :roll: 8O ?
a teraz poluje na cień na ścianie :roll:

A to akurat normalka :mrgreen:
U mnie robi to nagminnie Kuba, który jednak w całokształcie przejawia pewne elementy zachowań inteligentnych ;)

Jak tak dalej pójdzie, to przekonamy Cię, że masz jednak inteligentnego kota 8)

skaskaNH

Post » Pon sty 12, 2009 14:13

nieee :roll: on zdecydowanie nie jest inteligentny :twisted:

Ewutku, ubij ją :twisted: trochę szkoda, śliczna jest, ale lepiej weź i ubij zanim wygryzie następną dziurę i na ten przykład (Norysi) nażre się wełny... bo diagnozowanie, operacja i rekonwalescencja to razem majątek, wiem coś o tym :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pon sty 12, 2009 15:31

Wielbłądzio pisze:(foch) :twisted:

a bo to ja wyglądam na taką, co pluje, kopie i (za przeproszeniem) sra w cudzych samochodach :twisted: ???

nie strasz :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon sty 12, 2009 21:33

Ewutek pisze:Nie pierzchłam tylko od pół godziny intensywnie myślę o tym jak tu znaleźć jakiś cierpliwy domek na wsi, który zabrałby ode mnie w cholerę tę niebieską zarazę!!! Za godzine idę do pracy i w zwiazku z tym powinnam się już opacykować i ubrać. Wiszącą na oparciu fotela bluzkę miałam ubrać zanim będę maskę na twarz nakładać, ale po zdjęciu jej z oparcia okazało się, że mogę o tym zapomnieć bo... całe plecy ubioru są przerobione na ażurek (gruba bawełna!), a na samym środku bluzy jest wydarta pazurami dziura wielkości grejpfruta. Obrazek
Założę się, że niebieska cholera podczytywała wątek i zbierała inspiracje do brojenia.
Szlag mnie trafia bo mam trudności ze znalezieniem sensownych ubrań w rozmiarze 50/52 Obrazek

Gdyby nie dziura z przodu, to można by włożyć sweterek na bluzkę i pamiętać, że nie jest za ciepło i nie ma się co bez potrzeby rozbierać we wnętrzach :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pon sty 12, 2009 21:36

alus1 pisze:

a nawet jeśli wyglądam - to w tym przypadku pozory mylą :twisted: nie robię nic z wyżej wymienionych rzeczy :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pon sty 12, 2009 22:09

Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:

a nawet jeśli wyglądam - to w tym przypadku pozory mylą :twisted: nie robię nic z wyżej wymienionych rzeczy :twisted:

hmm ten co się zapiera... :wink:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]