dzięki stokrotne
wyjaśniam króciutko na czym polega litoterapia: jest to leczenie energią kamieni/kryształów.
Każdy kamień/kryształ ma swoje działanie lecznicze. Odpowiednie stosowanie pomaga wyleczyć wiele chorób (przetestowane na ludziach przez moją mamę i na mnie zresztą tez). nie jestem w stanie opisać wszytskiego - jeśli ktoś będzie chciał sprobować to proszę o info ze szcególami choroby, co chcemy wyleczyć itd. prześlę instrukcję stosowania
generalnie dla każdego: kryształ górski - doenergetyzowują, pomagają w wyrównywaniu własnej harmonii, do zmniejszania bólu, poprawy kondycji, szybsze gojenie ran wspomagają leczenie i wiele wiele innych.
kładzie się je na ciele lub obok chorej części ciała (w zależności od tego jak futro zezwoli) na jakies 2-3 godziny w zależnosci od choroby
oczyścić je należy raz dziennie ( w słoiczku tylko używanym do tego celu np. po małym majonezie)" wlewamy trochę zimnej wody i wsypujemy 2 łyżeczki soli morskiej (KONIECZNIE MUSI TO BYĆ
SÓL MORSKA) Wkładamy na 2 godziny, wypłukujemy pod zimną wodą (słoik też) i osuszamy ręczniekeim papierowym lub papierem
w cięższych przypadkach turmalin (rak) ale to inne stososwanie niż kryształ
zainteresowanych proszę o kontakt
Pozdrawiam
Asia z mamą