Witam Serdecznie!!!!!Jezu ,no nie uwierzycie normalnie Mario65 !!!!!!BRAK MI SŁOW!!!!!!!JEJKU CO ZA NIESPODZIANKA!!!!!!Mario65 znow zamowil puszki dla Kociaczkow. Znow ponad setka!!!!!Ponad setka Felixa, no nie wierze normalnie Kurier przyleciał żebym pokwitowala. No to mu pokwitowalam i kazalam zostawic na dole jak zwykle. Bylam pewna ze to ten piasek, co zamowila Nifredil.Wychodzę żeby go wtargac na góre i normalnie Szok!!!!!!Oczom nie wierze!!!!! Przede mną piramida puszek. Taka jak ostatnio!!!!Ach Dziewczyny ale to nie wszystko!!!!! My normalnie nie mamy juz dlugu u Weta Mario 65 go splacil, kiedy sterylizowal Swoją Kotke MARIO 65 JA NIEWIEM CO NAPISAC. KOCHANY JESTEŚ!!!!!!! Dziękujemy Ci z Całego Serca Ale niespodzianka
- zbieramy na karmę dla pozostałych kociaków które nie maja opiekuna wirt.
- zbieramy karmę i środki finansowe na zakup karmy z przeznaczeniem zapasów zimowych
- zbieramy kocyki do budek kocich
- zbieramy fundusze na szczepienia kotów mieszkających u pani Izy oraz na spłacenie długu u weta 130 zł na dzień 03.11
- zbieramy na leczenia dla: Gabi, Mimi i Czarnej z calicivirusem, które są tymczasowo u Izy
Jak możesz pomóc?
- adoptując wirtualnie kota / koty pod opieką p. Izy (20 zł miesięcznie);
- przekazując lub wysyłając p. Izie suchą karmę, puszki, makaron "świderki" ;
- dokonując wpłaty na konto p. Izy, dzięki czemu sama będzie mogła zakupić wyżej wymienione produkty;
- jeśli mieszkasz daleko, boisz się wysokich kosztów paczki, a chciałbyś przekazać p. Izie darowiznę rzeczową, to możemy sami kupić wskazane przez Ciebie produkty i dostarczyć je;
- licytując (a także wystawiając) bazarki, z których zysk zostanie przeznaczony na rzecz kociaków będących po opieką p. Izy
Iza, z calej tej radości że Mario sprawił taką niespodziankę niedoczytałam, że to Ty wszystko targasz na górę. Dlaczego kurier nie wnosi Ci paczek na górę? Oni mają taki obowiązek przecież! Jezuniu, na którym Ty piętrze mieszkasz?
Ja chyba polegnę dzisiaj znowu wcześnie, po wczorajszej nieprzespanej nocy jestem skonana a na jutro się do mnie na kontrolę pani z ZUS-u zapowiedziała
Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak. MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal. FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny. OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany. GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel. TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
a ja usilnie szukam mieszkania i nigdzie nie godza sie na zwierzeta
normalnie katastrofa mam juz tego po dziory w nosie,niedojrze ze kupe kasy zadaja za rudery do ktoreych to nawet strach wejsc i klamia co do spokoju i cichych lokatorow normalnie TRAGEDYJAA