Buby już nie ma...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 23, 2003 11:16

Bubo naprawdę ręce opadają. Kobieta jest niepoważna. :evil:
Jak mogła tak cię potraktować. :strach:
Bardzo Ci współczuję. Mam nadzieję, że już nigdy nie trafisz na takich piratów - zakłamańców, którzy nie zasłują na posiadanie kotków. Biedne kotki, jak ta kobieta je traktuje :strach:
Ostatnio edytowano Wto gru 23, 2003 11:20 przez Behemot - Ola, łącznie edytowano 1 raz
Olga Pietrusiewicz
Obrazek
Hodowla BRI Behemot*PL - http://www.behemot.pl

Behemot - Ola

Od: Śro kwi 02, 2003 20:35

Post » Wto gru 23, 2003 11:16

W Łodzi? A sprzedawali tylko koty bez rodowodu czy z papierami rowniez..? :strach:
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Wto gru 23, 2003 11:17

No to mamy typowy przykład pseudohodowli :evil: A ta kotka co wypadła przez okno :(... Najlepsza kotka....?? Taaa... Pewnie najlepsza do rozmnażania, bo kocięta po niej najbardziej do rasowych podobne. A ta białaczka to typowy przykład braku dbania o zdrowie kotów w pseudohodowlach. Reszta kotów pewnie jest już nosicielami :cry:

#$@%&*#$^#$%$&%&$# instynkt morderczy mi się włącza
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto gru 23, 2003 11:34

Ja kupiłam Bubę na giełdzie w Szczecinie (pani mieszka w Łodzi, ale nie wiem czy w swoim mieście też sprzedaje, czy prowadzi tylko "akcje wyjazdowe"). Wtedy miała do sprzedania 3 koty. Wszystki bez papierów (pani tłumaczyła, że rodowód kosztuje 500 zł i ona chciała "ograniczyćkoszty". Buba był 2 razy tańszy od pozostałych kociaków i najruchliwszy (pozostałe ciągle spały), czym podbił nasze serca.

Wiem, że mogę mieć pretensje do siebie, że w taki sposób kupiłam kota. Wtedy po prostu chciałam zwiarzątko i nie za bardzo orientowałam się jak to jest z kotami rasowymi... Przeraża mnie jednak fakt jak ludzie nazywający się hodowcami (teraz wiem, że psedo-) żerują na niewiedzy innych.

buba

Od: Pon lut 17, 2003 14:22

Post » Wto gru 23, 2003 11:35

Bardzo przykre :(
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

[poprzednia]