Teraz MY, cz.3 Fotki s. 28, 30, 41, 86

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 11, 2009 18:43

skaskaNH pisze:Mam nadzieję, że Haker ma słabszy nacisk szczęki ;)

Ale gdzie tam, chodzimy okaleczeni. Haker ma duże kły i nie ma wyczucia siły ugryzienia. Ręce mojego od paru dni wyglądają jakby róże przycinał bez rękawic i z lubością się kaleczył :evil:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie sty 11, 2009 18:43

skaskaNH pisze:
kalair pisze:Mikuś taki kochany.. :D

Chcesz tego kochanego kotecka? :twisted:

Podaj adres, jutro z rana wysyłam kurierem :smokin:

Zaraz kuriera chce szykować no..człowiekowi sie coś wypsnie i już mu koty wpychają! Niebezpiecznie jakoś :twisted: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 11, 2009 18:44

Hannah12 pisze:
skaskaNH pisze:Mam nadzieję, że Haker ma słabszy nacisk szczęki ;)

Ale gdzie tam, chodzimy okaleczeni. Haker ma duże kły i nie ma wyczucia siły ugryzienia. Ręce mojego od paru dni wyglądają jakby róże przycinał bez rękawic i z lubością się kaleczył :evil:

O, to tak samo jak Mikuś, on też jakoś nie ma wyczucia :twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Nie sty 11, 2009 18:45

kalair pisze:Zaraz kuriera chce szykować no..człowiekowi sie coś wypsnie i już mu koty wpychają! Niebezpiecznie jakoś :twisted: :lol:

Wpychanie kotów jest tu powszechnie przyjetym zwyczajem, więc i ja postanowiłam spróbować, a nuż sie uda opchnąć tu i ówdzie parę potforów? :twisted:

skaskaNH

Post » Nie sty 11, 2009 18:47

skaskaNH pisze:Wpychanie kotów jest tu powszechnie przyjetym zwyczajem, więc i ja postanowiłam spróbować, a nuż sie uda opchnąć tu i ówdzie parę potforów? :twisted:

He he,mnie się Kretek upchać nie udało.A może fces? Gwarantuję,że staniesz się nocnym łowcą.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 11, 2009 19:33

hyhy, wstalam, nie trzeba bylo az tak krzyczec.Muisalam oczywiscie jeszcze futra powyczesywac bo Ptys juz dazyl do idealu Rasta :oops: to wszystko przez to oligo :twisted:
No i doczytalam, czego nie żaluje bo dosyc ze przypomnialam sobie imiona ktore zaraz zapomne ale jeszcze doogladalam foty calej czeredy.
Co najwazniejsze jednak , to to ze uświadomilam sobie z radościa ze najwazniejszy jest tu ois kto kogo ile razy tlucze. Ulzylo mi bo mam problem z Arnim i Ptysiem, ktore ustawiaja sie codziennie w roli kata i kozla- wbrew zasadom dobrej dramy nigdy te role sie nie wymieniaja :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie sty 11, 2009 19:43

ja mam stałe metody na grzeczność koteczków. Za ogony i do kaloryfera. U nas zasadniczo wszystko robimy z życzliwością, miłością i delikatnością :smokin:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie sty 11, 2009 19:54

:ryk: Femka to twoje drugie oblicze jakos bardziej sie wydaJE ZLOWROGIE NIZ POPRZEDNIE, NIE WIEM DLACZEGO :twisted:

moś

Post » Nie sty 11, 2009 19:58

zupełnie nie wiem, o co Ci chodzi :roll: :smokin:
Obrazek

Femka

Post » Nie sty 11, 2009 20:52

Femka pisze:zupełnie nie wiem, o co Ci chodzi :roll: :smokin:

wiesz wiesz :twisted:

moś

Post » Nie sty 11, 2009 23:36

moś pisze::ryk: Femka to twoje drugie oblicze jakos bardziej sie wydaJE ZLOWROGIE NIZ POPRZEDNIE, NIE WIEM DLACZEGO :twisted:

Nie tylko Ty masz takie odczucia :twisted:

Melduję się wieczornie, lekko zmarznieta ;)
Wybralam sie, zupełnie nieoczekiwanie, na Rynek, na WOŚP, a konkretbnie na Acid Drinkers. W planach tej wyprawy nie miałam, ale zadzwonił kolega, że jest ten koncert, on by chciał zobaczyć, ale... piwko już jakieś był spozył i potrzebuje kierowcy. No to mnie dwa razy tego nie trzeba powtarzać, możliwość przejechania się czyms lepszym niz CC jest dla mnie dużą frajdą (a Calibra ze 170KM taka frajdę daje niewątpliwie :smokin: ;) Przy okazji - koncert był fajny, przynajmniej tyle, ile zdązylismy zobaczyć. A przyznam, że Acid Drinkers to ja już ze 100 lat nie słyszałam, zupełnie nie byłam w temacie, co teraz grają. Warto było :)
Tylko jest jeen problem - od tego stania na mrozie skostniały mi stopy, tak na amen. Niniejszym dementuję plotki, jakoby wiosna nadeszła :twisted: Guzik prawda, O! :twisted:

skaskaNH

Post » Pon sty 12, 2009 8:01

Aleś nas sprowadziła na ziemię! :twisted: A my tu w błogiej wiosennej nieświadomości! :lol: :lol:
Doberek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sty 12, 2009 10:22

No ktoś musi w końcu zdementować i prawdę powiedzieć :smokin:
Melduję, że chyba odtajałam :twisted:

Zbieram się do pracy.
Przed pracą muszę załatwić jedną sprawę, a właściwie część sprawy, a sama myśl o tym mnie już wytrąca z równowagi. Zupełnie przypadkowo spadło na mnie coś, co jest mi potrzebne jak łysemu grzebień, sprawa może przynieść więcej problemów niż pozytku, a na dodatek trzeba się z tego jak najszybciej wymiksować na drodze procedur urzędowych. Wrrr, chora jestem na samą myśl.

skaskaNH

Post » Pon sty 12, 2009 10:28

skaskaNH pisze:No ktoś musi w końcu zdementować i prawdę powiedzieć :smokin:
Melduję, że chyba odtajałam :twisted:

Zbieram się do pracy.
Przed pracą muszę załatwić jedną sprawę, a właściwie część sprawy, a sama myśl o tym mnie już wytrąca z równowagi. Zupełnie przypadkowo spadło na mnie coś, co jest mi potrzebne jak łysemu grzebień, sprawa może przynieść więcej problemów niż pozytku, a na dodatek trzeba się z tego jak najszybciej wymiksować na drodze procedur urzędowych. Wrrr, chora jestem na samą myśl.

Witam się :D

Mam dziś wykłady, ale po raz kolejny na nie nie idę :twisted: bo mam szczery zamiar się uczyć :twisted:

Mógłby mi ktoś doradzić, w jaki sposób mam się skupić na nauce, tak zeby coś do głowy weszło? :roll:

Kasiu :ok: za pomyślne załatwienie sprawy.
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Pon sty 12, 2009 10:58

Witam bardzo serdecznie Kierowniczkę tego zamieszania i wszystkich Czytelników :D
EDIT: podkreślam słowo serdecznie :smokin:
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]