skaskaNH pisze:Mam nadzieję, że Haker ma słabszy nacisk szczęki
Ale gdzie tam, chodzimy okaleczeni. Haker ma duże kły i nie ma wyczucia siły ugryzienia. Ręce mojego od paru dni wyglądają jakby róże przycinał bez rękawic i z lubością się kaleczył

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Mam nadzieję, że Haker ma słabszy nacisk szczęki
skaskaNH pisze:kalair pisze:Mikuś taki kochany..
Chcesz tego kochanego kotecka?![]()
Podaj adres, jutro z rana wysyłam kurierem
Hannah12 pisze:skaskaNH pisze:Mam nadzieję, że Haker ma słabszy nacisk szczęki
Ale gdzie tam, chodzimy okaleczeni. Haker ma duże kły i nie ma wyczucia siły ugryzienia. Ręce mojego od paru dni wyglądają jakby róże przycinał bez rękawic i z lubością się kaleczył
kalair pisze:Zaraz kuriera chce szykować no..człowiekowi sie coś wypsnie i już mu koty wpychają! Niebezpiecznie jakoś![]()
skaskaNH pisze:Wpychanie kotów jest tu powszechnie przyjetym zwyczajem, więc i ja postanowiłam spróbować, a nuż sie uda opchnąć tu i ówdzie parę potforów?
Femka pisze:zupełnie nie wiem, o co Ci chodzi![]()
moś pisze::ryk: Femka to twoje drugie oblicze jakos bardziej sie wydaJE ZLOWROGIE NIZ POPRZEDNIE, NIE WIEM DLACZEGO
skaskaNH pisze:No ktoś musi w końcu zdementować i prawdę powiedzieć
Melduję, że chyba odtajałam![]()
Zbieram się do pracy.
Przed pracą muszę załatwić jedną sprawę, a właściwie część sprawy, a sama myśl o tym mnie już wytrąca z równowagi. Zupełnie przypadkowo spadło na mnie coś, co jest mi potrzebne jak łysemu grzebień, sprawa może przynieść więcej problemów niż pozytku, a na dodatek trzeba się z tego jak najszybciej wymiksować na drodze procedur urzędowych. Wrrr, chora jestem na samą myśl.
Użytkownicy przeglądający ten dział: miau333, Sigrid i 80 gości