Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nifredil pisze:Ja-Ba ból ucha często jest od zęba ale najprościej sprawdzić naciskając płatek ucha ten malutki i jak będzie bolało przy nacisku to nie od zęba. jak od zęba to boli najczęściej jeszcze głowa i trohę migdałki po tej stronie co ucho. Jeżeli nie przejdzie do do lek. najlepiej laryngolog bo inaczej to rodzinny nic tylko antybiotyk da a i tak nei dowiesz się co to i od czego. Dobrze tez robi płukanie dużą ilością soli fizjologicznej nosa, na przemian jednej i drugiej dziurkitak żeby spływało do nosogardzieli (odtyka uszy i pomaga przeczyścić kanaliki słuchowe )
nifredil pisze:to może faktycznie być od zęba. Leć do dentysty i to migiem!!! a temp masz też?
no nie wiem nie wiem 36,6 hmmm...Ja-Ba pisze:nifredil pisze:to może faktycznie być od zęba. Leć do dentysty i to migiem!!! a temp masz też?
temperaturę mam ale tylko 36,6będę chyba żyła..
nifredil pisze:no nie wiem nie wiem 36,6 hmmm...Ja-Ba pisze:nifredil pisze:to może faktycznie być od zęba. Leć do dentysty i to migiem!!! a temp masz też?
temperaturę mam ale tylko 36,6będę chyba żyła..
Zapraszam do Sebka a potem na małą kawkę po wizycie
Minik pisze:ja tak się boję zębologa,że na samą myśl już jestem całkowicie wyleczona !
nifredil pisze:Minik pisze:ja tak się boję zębologa,że na samą myśl już jestem całkowicie wyleczona !
patrząc na mojego Sebka nie jest zębolog taki złyno może jak mu koty się wyśpią na jego ulubionych czarnych spodniach - wtedy wygląda groźnie (a przynajmniej tak mu się wydaje )
no ja już lecę spać - dobranoc wszystkim
dominikanna1 pisze::lol:![]()
Dobranoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 142 gości