Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nifredil pisze:Ja-Ba ból ucha często jest od zęba ale najprościej sprawdzić naciskając płatek ucha ten malutki i jak będzie bolało przy nacisku to nie od zęba. jak od zęba to boli najczęściej jeszcze głowa i trohę migdałki po tej stronie co ucho. Jeżeli nie przejdzie do do lek. najlepiej laryngolog bo inaczej to rodzinny nic tylko antybiotyk da a i tak nei dowiesz się co to i od czego. Dobrze tez robi płukanie dużą ilością soli fizjologicznej nosa, na przemian jednej i drugiej dziurkitak żeby spływało do nosogardzieli (odtyka uszy i pomaga przeczyścić kanaliki słuchowe )
Jesli się dasz rade umowic z Doktor Joanną to rob w TONZ. Ale umow się zeby Ona Ci robila.Musisz to wcześniej umowić. A to Twoja domowa kotka to i tak będziesz placić. wiec poproś niech Ona Ci zrobi.dominikanna1 pisze:Szukamy DT dla trójki maluchów!
Feliway potrzebuje paru dni aby w pełni móc zacząć działać.
To gdzie je mam zanieść Ige do sterylizacji jak nie do TOZ?Nie dobrze
To faktycznie wklad jest już dużo tańszy! Mam nadzieję że te urządzenie do mocowania tego wkladu tak szybko się nie zuzyje?nifredil pisze:Iza na animalii wkład po 68zł jest a w krakvecie po 67
tutaj po 49zł http://www.allegro.pl/item523826954_fel ... od_ss.html
Ja czytałam że można stosować do wody ktorą koty piją. No nie wiem u mnie dopyszcznie to za dużo zachodudominikanna1 pisze:Sama mam teraz dylemat czy kupić krople Bacha czy Feliwaya. Nie wiem co lepiej działa. Krople Bacha są polecane przez osobe której ufam ale muszą być podawane do pyszcznie
no co Ty? Teraz sa takie ladne czapki w sklepach. Ja bym nie mogla bez czapki. Glowe by mi w te mrozy i zamiecie urwalodominikanna1 pisze:Współczuje bólu ucha, brrrrrrrr. To musi być straszne! Przez ostatni tydz leczyłam zatoki a ból głowy jest przy tym ogromnyale już lepiej, tylko czeka mnie zakup jakiejś fajowej opaski bo na czape nie moge sie zdecydować
Minik pisze:Agiś co Ty za tortury serwujesz?
nifredil pisze:Ja-Ba ból ucha często jest od zęba ale najprościej sprawdzić naciskając płatek ucha ten malutki i jak będzie bolało przy nacisku to nie od zęba. jak od zęba to boli najczęściej jeszcze głowa i trohę migdałki po tej stronie co ucho. Jeżeli nie przejdzie do do lek. najlepiej laryngolog bo inaczej to rodzinny nic tylko antybiotyk da a i tak nei dowiesz się co to i od czego. Dobrze tez robi płukanie dużą ilością soli fizjologicznej nosa, na przemian jednej i drugiej dziurkitak żeby spływało do nosogardzieli (odtyka uszy i pomaga przeczyścić kanaliki słuchowe )
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, sylwiakociamama i 198 gości