a te kociuchy to co jedna to piękniejsza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zowisia pisze:Dzieki, ze jestescie ..
bylam w rejonie zero, wisi 1 ogloszenie, wyszedl do mnie jeden czarny kot - chyba niczyj, zostawilam mu troche tluszczu z indyka pod samochodem. Wracajac tez go widzialam. Dorosly, chyba kocur, calkiem czarny. Zaczynam myslec o jakiejs budce ze styropianu, moze skombinuje i postawie kolo ruiny, zeby nie bylo widac ...
Smoczka ani sladu ... zimno i odpychajaco. Czasem kocie slady na sniegu.
W domu ok, Sonia zjadla swoje jedzenie pod fotelem - juz nie pod zlewem. Ucieka przede mna, ale juz toleruje inne koty, i one ja tez, dzis obserwowala, jak gonia za zajaczkiem z lusterka. Niespodzianek pozakuwetowych prawie nie ma, poza 2x siku na podloge w lazience.
Plamka i Oczko wciaz egzystuja bezrujkowo, co mnie zaczyna troche dziwic ... Ale bardzo dobrze, im tak dluzej tym lepiej dla mnie, bo na razie kasy zero.
pozdrawiam i dziekuje za wsparcie i pamiec. ciezko kiedy sobie zdam sprawe, ze to juz dwa lata ..
Tweety pisze: jako ogonki fundacyjne maja prawo do zniżkowego ciachnięcia, 80 zł od sztuki a może w ogóle załapią się już na talony, w końcu bezdomne koty ze schronu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 1280 gości