A co myślicie o karmach friskies, darling (suchych i mokrych) i gourmet????
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szkrabek pisze:Ej żebym to wiedziała wcześniej...![]()
A co myślicie o karmach friskies, darling (suchych i mokrych) i gourmet????
Jesli karmisz dobrymi jakosciowo karmami, to kot bedzie jadl mniej niz marketowek - sa one bardziej tresciwe i szybciej kot sie najadapumka133 pisze:niby nic..., ale ona zawsze była żarłokiem, a teraz je około 30g suchego i pół saszetki. Bawi się normalniei w ogóle. Może po prostu nie ma apetytu...
pumka133 pisze:ona ma w misce co raz to inną karmę. Może to ta zmiana diety i po prostu ona mniej potrzebuje (kiedyś jak jadła tylko wh ikk to była żarłokiem),a teraz sucha to rc, profilum, od wczoraj jeszcze acana. Dzisiaj zjadła trochę kurczaka, i ze 30g sucghego, a do wieczora to jeszcze hohohohoho. Po prostu jestem przewrażliwiona.
Niepokoi mnie jedna rzecz: ona od jakiegoś czasu ciężko oddycha, tak jakby przez zatkany nos, ale kataru broń Boże nie ma. To trwa już długo. Byłam z nią nawet u wetki, osłuchała ją i powiedziała, że wszystko jest ok, ale nie powinna tak oddychać. Zadnych innych badań bnie zleciła. Tylko, że ona tak oddycha tylko kilka razy dziennie po 10min. około i wetka tego nie słyszała. Niwiem czy iść do innego weta? Tylko, że w Lubinie to nie wiem czy jakiś robi takie porządniejsze badania...
Na dodatek mama bezgranicznie ufa tamtej wetce i mówi, że robię z igły widły. Znowu muszę wszystko załatwiać na własna rękę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 112 gości