Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zmorka pisze:Słodkie, rozkoszne, "kocham mamę" to zdjęcie ROKU!!!!
aga9955 pisze:ehhh poryczalam sie.....cudne szczesliwe kociaki i zdrowa piekna mama.....chcialabym czytac tylko takie watki
rudas mnie powala szczegolnie jak sam obgryza sobie lape![]()
![]()
kalair pisze:O mamo...Sarra, dzisiaj mi się będzie śniło, że moje dziewczyny mają po trójce dzieci!![]()
![]()
![]()
Jak one cudnie zamarły w bezruchu! I tak się patrzyły tymi oczętami! Ojejku..![]()
sarra, ale byloby milosarra pisze:ANJA rudasek chyba zostanie MAXEM,tez tak sie wczesniej zastanawialam nad Maxem,Dexterem i Kacprem ale ten Max to tak jakos najbardziej
![]()
sarra pisze:
Dellfin612 obejrzyj sobie te fotki na str 27 ja kocham to z jezykiem![]()
sarra pisze:male powylazily z kojca a mala Lucky podeszla do miski z woda i...pila wode![]()
pare razy wciagnela noskiem ale potem to juz poszlo jak staremu kotu
fakt ze ona taka malutka ze ta miseczka wygladala przy niej jak basen
MariaD pisze:sarra pisze:male powylazily z kojca a mala Lucky podeszla do miski z woda i...pila wode![]()
pare razy wciagnela noskiem ale potem to juz poszlo jak staremu kotu
fakt ze ona taka malutka ze ta miseczka wygladala przy niej jak basen
No to czas na uczenie samodzielnego jedzenia.Może zaproponować im kocie mleko z proszku z odrobina kaszki bezglutenowej dla niemowląt (ryżowej)? Lub gerberka (samo mięsko) rozwodnionego do papki?
Tak raz dziennie dla treningu?
Chyba już ze 3 tygodnie mają? Zęby są?
I warto pomyślec nad minikuwetką w kojcu, płytką, szeroką z jakimś drewnianym, niezbrylającym, drobnym żwirkiem. Na początku nie będzie używana, a raczej będzie używana do zabawy, ale z czasem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości