LUCY URODZILA TRZY SLICZNE MALUSZKI :)) NOWE FOTKI S 97 :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 09, 2009 23:10

[quote="sarra"]BROMBULA wierz mi ja tez o tym marze.I nie jestem nawet w stanie opisac ile bym oddala zeby nie bylo juz zadnego kociego nieszczescia na swiecie. Nie tylko kociego bo przeciez nie tylko koty cierpia ale i wszystkie zwierzatka.Luska i te maluchy sa wlasnie takimi uratowanymi kotami,bylo o tym wczesniej w watku.My kociarze pomagamy jak mozemy,musimy naprawiac bledy innych,ale swiata zbawic nie mozemy i to mnie najbardziej wkurza,ta bezsilnosc.Ale skoro juz mam te malentasy to dbam o nie najlepiej jak umiem.I maja ciepla poduche i wszystko czego tylko potrzebuja.

:idea:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pt sty 09, 2009 23:12

:ok:
Ostatnio edytowano Pt sty 09, 2009 23:21 przez Korciaczki, łącznie edytowano 1 raz
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt sty 09, 2009 23:16

ehhh poryczalam sie.....cudne szczesliwe kociaki i zdrowa piekna mama.....chcialabym czytac tylko takie watki

rudas mnie powala szczegolnie jak sam obgryza sobie lape :lol: :lol: :lol:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob sty 10, 2009 1:08

zmorka pisze:Słodkie, rozkoszne, "kocham mamę" to zdjęcie ROKU!!!! :D

:lol: tak, to zdjęcie należałoby gdzieś zgłosić!
jest przecudne :1luvu:

a na innym wyraźnie widać, jak pięknie komponuje się rude z błękitem :lol:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Sob sty 10, 2009 2:53

aga9955 pisze:ehhh poryczalam sie.....cudne szczesliwe kociaki i zdrowa piekna mama.....chcialabym czytac tylko takie watki

rudas mnie powala szczegolnie jak sam obgryza sobie lape :lol: :lol: :lol:

aga nie placz bo kotecki plywac nie umieja :wink:
a swoja droga to rudas nie tylko obgryza sobie paznokcie u nog ale odstawia takie pozycje ze ja tu pekam :lol: Czarny skolei lubi lezec na pleckach i machac wszystkimi lapkami jakby plywal i do tego wystawia wszystkie pazurki,jak istny Fredi Kruger :lol: Banda teraz sie wycwanila i juz sama wychodzi z kojca 8O bo ja tak zawsze z glowa albo reka w kojcu siedze no i jeden cwaniak dzis po mojej rece sie wdrapal i wyszedl a za nim reszta.Strrrasznie im sie to spodobalo tylko Luska nie wiedziala w ktora strone ma leciec bo sie maluchy porozchodzily :lol: ona strasznie sie denerwuje jak one nie siedza w kijcu.Tylko ze teraz jak wchodze do pokoju to jest jeden wielki zryw,wszystkie odrazu na cztery lapki i sie dra zeby je wyciagac albo do nich zagladac. 8O
Ostatnio edytowano Sob sty 10, 2009 3:05 przez sarra, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Sob sty 10, 2009 3:02

kalair pisze:O mamo...Sarra, dzisiaj mi się będzie śniło, że moje dziewczyny mają po trójce dzieci! :twisted: :lol: :lol:

Jak one cudnie zamarły w bezruchu! I tak się patrzyły tymi oczętami! Ojejku.. :D :D

one tak maja od jakiegos czasu a ja wtedy cmokam wszystkie trzy pysie po kolei :D bo tak nastawiaja ze nie nie sposob nie wycmokac :D

Dellfin612 obejrzyj sobie te fotki na str 27 ja kocham to z jezykiem :D

male powylazily z kojca a mala Lucky podeszla do miski z woda i...pila wode 8O 8O pare razy wciagnela noskiem ale potem to juz poszlo jak staremu kotu :lol: fakt ze ona taka malutka ze ta miseczka wygladala przy niej jak basen :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Sob sty 10, 2009 3:09

sarra pisze:ANJA rudasek chyba zostanie MAXEM :D ,tez tak sie wczesniej zastanawialam nad Maxem,Dexterem i Kacprem ale ten Max to tak jakos najbardziej :D
sarra, ale byloby milo :lol: czekam na decyzje ;)

dobrze, ze wstawilas nowe fotki i filmik, bo juz czulam lekki niedosyt ;)
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Sob sty 10, 2009 9:01

sarra pisze:

Dellfin612 obejrzyj sobie te fotki na str 27 ja kocham to z jezykiem :D

A mnie najbardziej podoba się to z otwartym pysiem. Całkiem jakby się śmiał i wołał "nie łaskocz mnie"

Filmiki cudne, ale na stępny poproszę bez podkładu muzycznego (albo z bardzo cichutkim). Fajnie byłoby posłuchać jak te szkraby popiskują :lol: .
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob sty 10, 2009 10:00

sarra pisze:male powylazily z kojca a mala Lucky podeszla do miski z woda i...pila wode 8O 8O pare razy wciagnela noskiem ale potem to juz poszlo jak staremu kotu :lol: fakt ze ona taka malutka ze ta miseczka wygladala przy niej jak basen :lol:

No to czas na uczenie samodzielnego jedzenia. :) Może zaproponować im kocie mleko z proszku z odrobina kaszki bezglutenowej dla niemowląt (ryżowej)? Lub gerberka (samo mięsko) rozwodnionego do papki?
Tak raz dziennie dla treningu?
Chyba już ze 3 tygodnie mają? Zęby są?

I warto pomyślec nad minikuwetką w kojcu, płytką, szeroką z jakimś drewnianym, niezbrylającym, drobnym żwirkiem. Na początku nie będzie używana, a raczej będzie używana do zabawy, ale z czasem... :)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob sty 10, 2009 11:26

Ostatnie zdjęcie powinno być podpisane "Ja ciebie też kocham, Synuś". I mnie się łezka zakręciła. Tyle szczęścia!
Aniada

Post » Sob sty 10, 2009 11:40

Przy zdjęciach mi się łezka zakręciła, a przy filmie rozkleiłam się i usmarkałam na całego.

KOCHAM WAS! Obrazek
Aniada

Post » Sob sty 10, 2009 14:41

MariaD pisze:
sarra pisze:male powylazily z kojca a mala Lucky podeszla do miski z woda i...pila wode 8O 8O pare razy wciagnela noskiem ale potem to juz poszlo jak staremu kotu :lol: fakt ze ona taka malutka ze ta miseczka wygladala przy niej jak basen :lol:

No to czas na uczenie samodzielnego jedzenia. :) Może zaproponować im kocie mleko z proszku z odrobina kaszki bezglutenowej dla niemowląt (ryżowej)? Lub gerberka (samo mięsko) rozwodnionego do papki?
Tak raz dziennie dla treningu?
Chyba już ze 3 tygodnie mają? Zęby są?

I warto pomyślec nad minikuwetką w kojcu, płytką, szeroką z jakimś drewnianym, niezbrylającym, drobnym żwirkiem. Na początku nie będzie używana, a raczej będzie używana do zabawy, ale z czasem... :)

mama jeszcze im dupki myje,one w czwartek i piatek skonczyly trzy tygodnie.Ale mleko takie dla kociat juz mam i na wszelki wypadek buteleczke ale one jeszcze mamcie ssaja :D

TYLE ZE DZIS JAK MIAUCZALY Z ZADARTYMI GLOWKAMI TO ZAUWAZYLAM ZABKI 8O 8O 8O narazie tylko te dwa mini kielki na dole a na gorne paszydelka nie zagladalam 8O
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Sob sty 10, 2009 14:52

O,no to już witamy kociusiowe ząbeczki! :D :D
To już trzeba zacząć dokarmiać! :wink:
Moje dziewczyny, jadły same mając miesiąc. Chrupki w dodatku,i nieźle sobie radziły. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 10, 2009 15:09

Ale cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A Rudy jaka kluseczka fajna :D Wszystkie są cudowne,piękne pysie i oczka- też takie chcę! :lol:
Cudowności :1luvu: Napatrzeć się nie mogę :)
Obrazek

Tunia_

Od: Czw cze 19, 2008 10:48

Post » Sob sty 10, 2009 16:51

sa zabki na gorze tez 8O :D i to u wszystkich trzech :D
no to teraz juz sie zacznie jazda :roll: a ja za tydzien do Polski musze leciec na tydzien :( i jak ja mam to przezyc?;( za tydzien,kiedy juz mina cztery tygodnie i powinnam je zaczac dokarmiac ja musze leciec :twisted: ja nie moge wytrzymac nawet kilku godzin w pracy bez moich futer i maluchow to jak ja mam wytrzymac ten tydzien
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

[poprzednia][następna]